Categorieën
Oban

Ik heb mijn eigen butler

Nu ik mij niet zo lekker voel, heb ik mijn butler gekregen. Ik bel, hij gaat mij uitlaten. Wat een service .

Mijn baas denkt dat ik iets verkeerds gegeten heb in het park waar ik zo graag lekker los mag lopen. Ik ben daardoor nu wat ziekjes. Ik plas aan de achterkant. Van de dierendokter heb ik pilletjes gekregen en dat helpt wel iets, maar het is nog niet over.

In de eerste nacht, toen ik nog op de bank sliep, maar dat moet je niet verder vertellen, heb ik het laten lopen op het kleed. Mijn baas had mij niet gehoord, of ik blafte te zacht. Gelukkig kwam zijn baasje hem helpen met het schoonmaken. De baas dacht dat ik dan maar in mijn eigen mand in de gang moest gaan slapen.

In de 2e nacht is de baas een paar keer met mij naar buiten geweest, maar toen hoefde ik echt niet. Toen ik echt moest ….. Toen sliep hij zo diep, dat hij mij niet hoorde. Ik heb het toen maar in de gang laten lopen. Mijn baas rook het ’s ochtends al toen hij wakker werd. Hij dacht het netjes opgeruimd te hebben, maar toen hij zich omdraaide, had ik het ook nog even laten lopen in de woonkamer op het kleed. Hij had de deur open laten staan. Moest ik weer een nacht in de gang, in mijn eigen mand en niet op de bank.

Alleen nu was de baas slim. Ik snapte het eerst niet, maar ik kreeg mijn belletje om. Dat belletje gebruikt hij als ik los mag lopen in het park. Dan weet hij waar ik ben. Nu hoefde ik maar te bellen en mijn butler alias mijn baas stormde naar beneden, trok mijn jas aan en hoppa, naar buiten. Gelukkig maar, want anders had hij weer een smerige gang.

Wij zijn een beetje gebroken, dus dit weekend gaan we bijslapen. Hopelijk geeft dat mijn darmen ook wat rust. Dat rijst als ontbijt, lunch en diner is opzich wel lekker, maar ik heb toch liever herten rollade.

Geef een reactie