Categorieën
Oban

Ik regel mijn chill momentjes zelf wel

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met mij. Ik heb goed de tijd genomen om uit te zieken. Sorry maatje Binky dat je ook besmet bent…. Het zal wel corona zijn geweest.

Van mijn baas heb ik geleerd; als je ziek bent, kruip je lekker onder een dekentje op de bank. Nu hebben jullie vast wel gelezen, dat mijn baas het er niet zo mee eens is, dat ik op de bank lig. Maarja, als ik ziek ben, dan mag het toch? Zo ben ik vandaag helaas betrapt toen een bezoeker tegen mijn baas zij, dat de TV nog aan stond. Het duurde even voor hij het snapte, die had ik gewoon aangezet! Moet je de afstandsbediening maar niet op de bank leggen, precies waar ik met mijn dikke kont neerplofte. Dat is toch chillen? Op de bank lekker tv kijken. Ik baalde dat het elektrische dekentje achter de bank lag, daar kon ik niet bij en de stekker in het stopcontact steken, is nog wel spannend.

Afgelopen zaterdag had ik al het vermoeden dat mijn baas wat lekkers gehaald had, maar dat mocht ik nog niet, want ik was ziek. Hij had het verstopt, waarmee hij denkt dat ik niet weet waar het ligt. Afgelopen week had hij ruzie met zijn wijf of wifi en moest hij iets met kabeltjes en stekkers doen in de voerkast. Terwijl hij in dat hokje op de grond lag om in een kastje te rommelen, keek ik even of ik hem kon helpen en wat denk je? Dat knappe bot van bijna een halve meter lag gewoon in de voerkast. Ik nam het vast mee mijn mand in, maar mijn baas is niet helemaal gek, hij had me door. Ik kreeg dat stomme plastic er niet vanaf. Maar nu we komend weekend niet naar Joya gaan, krijg ik het bot komend weekend. Ik ga er van even van dromen ….. Op de bank. Dikke poot en tot snuffels

Geef een reactie