Categorieën
Oban

Dat was me het weekendje wel

Afgelopen vrijdag moest ik aan de bak. In de bus naar mevrouw Thea. De baas werd ff gekneed door haar. Vanuit daar naar de baasjes van mijn baas. We hebben hier heerlijk gegeten en na het uitbuiken, zijn we naar meneer René en mevrouw Ineke gegaan.

Zij zaten lekker met hapjes aan de grote tafel en ik lag er maar onder te wachten op het lekkers wat ik maar minimaal kreeg. Uit verveling ben ik maar lekker op hun bank gaan slapen, dat mocht daar. Bij mijn baas zijn baasjes kreeg ik er voor op veilig door de regen mijn donder, daar mocht het jammer genoeg niet. Heb nog even samen een wandeling gemaakt met meneer René en ’s nachts de baas thuisgebracht.

Zaterdag hadden we een lekker lui dagje. Lang uitgeslapen, uitgebreid ontbeten, een lekkere wandeling door het park en daarna lekker mijn bot aanvallen. ’s Avonds kwamen meneer PJ en meneer Erwin een pilsje drinken, zoals zij dat noemen. Wij honden noemen dat gewoon slobberen. Daarna nog lekker met de baas op de bank series liggen kijken. Zondag hebben we ook een beetje uitgeslapen, zijn we weer lekker wezen wandelen en heb ik weer aan mijn bot mogen knagen. Het is zo’n groot bot, dat ik daar meerdere keren over moet doen, anders ga ik ziek worden.

Ik moest mijn brokken die dag nog even snel opeten, omdat we nog even bij de buren langs zouden gaan. Dat gedaan hebbende kreeg mijn baas zijn voer aangeleverd. Ik zal bekennen dat ik wel een beetje stinkend jaloers was. Dat zag er echt lekker uit en dat was het ook, aldus mijn baas. Ik mocht er niets van proeven. Zaterdag had ik al een stukje zalm van de sushi gehad tijdens de formule 1 wat mijn baas graag wil zien, deden we een touwtrek spelletje. Ik nam het commando “vast” iets te letterlijk en zoog even lekker op de duim van de baas. Hij was er wat minder blij mee, maar ik had wel m’n touw terug.

Dat was me het weekendje wel. Nu maar weer hard bijslapen terwijl de baas aan het werk is. Nog een leuk nieuwtje; ik ben weer oom geworden van mijn zus die 9 kleine pups gekregen heeft. Leuke is dat Mirko haar gedekt heeft en laat dat nu net een vriendje van me zijn. Die woont bij meneer Eric en mevrouw Saskia, waar Uday, de vorige hond van mijn baas opgevoed is.

Één reactie op “Dat was me het weekendje wel”

Geef een reactie