Categorieën
Oban

Mijn baas heeft soms ook een knuffel nodig

Mijn baas doet een beetje raar vandaag. Hij is niet zo vrolijk als normaal. Eigenlijk had het feest moeten zijn vandaag.

Vanmorgen wilde ik hem enthousiast begroeten, zoals ik dat elke ochtend doe. Ik merkte al snel dat er iets anders was dan normaal. De baas ging op de bank zitten en gaf me zomaar een extra dikke knuffel. Hij was een beetje verdrietig, maar ik wist niet waarom. Ik heb hem maar een flinke knuffel en lebber gegeven.

Vandaag zou het de verjaardag geweest zijn van mijn voorganger Uday. Hij zou 9 jaar geworden zijn, maar helaas heeft hij dat niet mogen worden. Als hij dat wel geweest zou zijn, had ik hier nu niet bij deze baas gezeten bedenk ik mij nu. Volgens mijn baas was Uday net zo’n ondeugend boefje als ik, maar even knuffelbaar. Vandaag zal ik mijn baas maar extra verwennen met knuffels en goed luisteren.

Meerdere familieleden, vrienden, ouders van vrienden en ook dieren zijn ons ontvallen afgelopen jaar. Laten we hopen dat het volgend jaar een stuk positiever zal zijn. Ook al heb ik ze niet allemaal gekend, ik merk dat mijn baasje het er soms wel moeilijk mee heeft. Daarom ga ik hem maar weer snel knuffelen. We proosten straks met een snuffelbiertje op Uday die nu met zijn opa aan het donderstenen zal zijn in de hondenhemel.

3 reacties op “Mijn baas heeft soms ook een knuffel nodig”

Beste Oban,

Wij zijn het PPG (puppy pleeggezin) van jouw zus Olive geweest. Zij is gelukkig na school ook goed terecht gekomen. Maar wat zijn wij blij om de verhalen te lezen die jij, en je baas natuurlijk, iedere keer weer meemaken. Wij verheugen ons al op de belevenissen van jullie in 2022.

Ga zo door.

Geef een reactie