Categorieën
Oban

De keuring en lekker spelen

Vandaag heb ik mij weer van mijn beste kant laten zien, heb ik een vriendin van vroeger geknuffeld en een date gescoord!

We begonnen al vroeg in de ochtend. Iets te vroeg al zeg ik het zelf. Mijn baas vond het nodig dat ik geborsteld werd, maar later snapte ik wel waarom. Mijn docente Brigitte kwam controleren of ik nog wel goed mijn werk doe. Jammer dat ze meteen zag dat ik iets te dik geworden ben. Ik mag geen dentasticks meer, want daar zit te veel troep in. Ik heb haar even een stukje van de woonwijk laten zien, maar dat kende ze blijkbaar al. We waren zo weer thuis en het zag er allemaal goed uit. Ik mag weer een paar maanden door, naar de volgende controle over 3 maanden.

Als verrassing had Brigitte een vriendinnetje van me meegenomen. Deze kanjer is zeer succesvol in doggy dansen. Maar gewoon lekker spelen en stoeien is ze ook goed in. Ik vond het wat minder goed dat ze met mijn baas aan het flirten was. Toen ze hem begon te knuffelen, ben ik er maar even tussen gesprongen. Ik bepaal tenslotte welke teefjes er aan mijn baas mogen zitten.

Vandaag heb ik mogen appen met een vriendin van mijn baas. Die heeft een wellness salon voor honden. Ik ga daar 18 februari naartoe voor een knippen, wassen, strijken, droog blazen en opfrissen beurt. Ik vind het wel wat spannend, maar heb er nu al zin in. Wat ik vandaag verder ga doen? Waarschijnlijk met m’n pens op de bank liggen, filmpje kijken en snurken. Het is vrijdag, de dag dat de baas vaak even slaap moet inhalen van de afgelopen week. Hij hoopt dat zijn nieuwe mand snel komt, maar dat zal nog wel 9 weken duren.

Één reactie op “De keuring en lekker spelen”

Gefeliciteerd oban. Op naar de volgende controle. Dat je iets te dik bent🙈 komt veel bij labradors voor. Gezellig weekend. Geniet van het bankhangen.

Geef een reactie