Categorieën
Oban

Hoog bezoek afgelopen dagen

De afgelopen dagen heb ik veel hoog bezoek gekregen van alleen maar knappe dames die speciaal voor mij kwamen, denk ik.

Zondag heb ik lekker mogen knuffelen met Melanie. Die had ik al eerder ontmoet. Ik heb haar even laten zien hoe goed ik kan werken en hoe goed mijn terrastraining is, toen we uiteten gingen. Ik kreeg van mijn baas zelfs een klein stukje brood en een frietje.

Dinsdagavond kwam Ineke samen met haar man, een toffe peer is dat, René. Die René heeft geholpen dat neppe hondenhok op te zetten in de tuin, maar volgens de baas is dat ding verkocht. Hij had hem nodig voor de meneren die zijn waterbak zaterdag gemaakt hebben en wat denk je? Mijn baas lag er maandagavond in hoor. Maar René en Ineke ken ik ondertussen ook en vind ik super leuk.

Ze hadden ook een gast meegenomen. Een mevrouw die helemaal 10 uur was komen vliegen om mij te ontmoeten. Ik dacht dat mijn fans alleen uit Nederland kwamen, maar zelfs vanaf Bonaire komen ze me knuffelen. Ik heb mij even flink uitgesloofd voor haar. Mevrouw Agnes vond mij wel een knappe lieve kleine hond. Ik neem het haar nog wel kwalijk dat ze me geen bitterbal gegeven heeft.

De komende dagen krijg ik nog meer leuks! Een uurtje douchen, wassen, drogen, knippen en verwend worden bij trimsalon tresbien, de verjaardag van het mensenpupje van mijn baas zijn zus en zaterdag ……… Dan komt mijn vriendin! Dat gaat echt leuk worden. Mijn nieuwe tuigje voor de GoPro is al binnen, dus binnenkort ook modder vette dikke video’s online.

Geef een reactie