Categorieën
Oban

Baas is blij met zijn nieuwe mand

Mijn baas heeft wat problemen met goed snurken. Nou, het snurken kan hij wel, als hij eenmaal slaapt, maar dat ’s nachts in slaap vallen heeft hij moeite mee. Hij is vast stik jaloers op mij, aangezien ik mijn kop neerleg en in 10 seconden vertrokken ben. Ik snurk niet hoor.

Vanmorgen stond hij alweer vroeg in de woonkamer. Ik moest nog even rekken en strekken. De grote wijzer stond net voor de 12 en de kleine op de 7. Jaja, ik kan best klokkijken, maar meestal krijg ik pas een half uur later mijn ontbijt. Na het ontbijt en de ochtendwandeling verdween de baas naar boven en mompelde iets over het opruimen van zijn hok. Halverwege de ochtend kwam er een bus de oprit oprijden en wat denk je? Mijn baas kreeg zijn nieuwe mand! Hij was zo blij, als een koe met 7 lullen, maar volgens mij heeft een koe geen lullen.

Hij moest die aardige Belgische meneer helpen met het naar boven tillen van de mat. Dat ding bleek nogal wat te wegen. Ze stonden boven aan de trap flink uit te puffen. Toen de Belgische meneer weer weg was kwamen papa en mama de boodschapjes brengen. Mama vond de nieuwe indeling niet tof hoorde ik. De baas was het met haar eens en heeft de hele middag weer in zijn hok gezeten om het weer anders in te delen.

Eindelijk kwam hij weer beneden en plofte hij moe, maar voldaan op de bank. Hij was een beetje moe. Ik snapte nu dus niet waarom hij niet in zijn nieuwe mandje ging liggen, maar hij wilde blijkbaar even met mij knuffelen. Doen we dat toch. Nou op met die brokken. Na het diner moet ik nog even aan de bak, want de baas gaat bij papa en mama eten.

Één reactie op “Baas is blij met zijn nieuwe mand”

Geef een reactie