Categorieën
Oban

Een weekend vol bezoekjes en zwemles

Het leek wel een meet-and-greet weekend zo populair als dat ik geworden ben. Iedereen wilde pootjes geven, kennismaken en knuffelen.

Het begon vrijdagavond met de vrijmibo op de baas zijn werk. Geen idee wat het betekende, maar ik kreeg een kwart bitterbal en dat smaakte wat mij betreft naar meer, maar dat mocht niet van de baas. Uiteindelijk zijn we naar onze vrienden in Rijswijk vertrokken. Mijn gangster vrienden stonden al op me te wachten, dus hebben Mirko en ik eerst even lekker gestoeid. Uiteindelijk meneer Erik, Jens en pup Jet ontmoet. Ik vond het alleen met 2 honden in de woonkamer blijven terwijl de baas boven lag te snurken wel spannend. Ik heb een klein nagelafdrukje achter gelaten als aandenken in de deur.

’s Ochtends eerst in de auto naar een park in de buurt. Hier heb ik voor het eerst een duik in het diepe genomen. Een flinke plons in het water en ik was kletsnat. Had ik nog nooit gedaan, maar ik zag hoe mijn vriendjes dit deden en vond het nog leuk ook. ’s Middags zijn we in een groot bos gaan wandelen en je raad het al, ook hier heb ik een plonsje gewaagd. Ik werd gek aangekeken toen mensen zagen dat ik als camerahond aan het filmen was. Helaas bleek het kaartje vol te zitten dus zijn de opnames mislukt. Uiteindelijk hebben Sas en Erik ons even naar Katwijk aan Zee geslingerd.

Daar gingen we op bezoek bij Miranda, Armand en hun kleine pups. Hun jongste was meteen zwaar verliefd op mij en dacht dat ik een paard was. Hij ging bovenop me zitten het gekkie, maar ik laat kleine pups altijd even gaan voor ik ze in hun nekvel op hun plek zet. Het uitlaten was een kort rondje. We stonden te wachten op Armand en tijdens het wachten, ging ik maar netjes in de goot zitten kakken, recht voor zijn voordeur. Het moest er toch even uit. Uiteindelijk ’s avonds in een taxi naar huis en dat had ik wel even nodig. Al dat geren in het park en bos en daarna al die knuffels en schreeuwende kinderen. Eindelijk rust.

Zondagochtend stond de baas al vroeg beneden. We deden een kort rondje, ik kreeg eten en hij kroop terug in bed, de luilak. Hij wilde f1 kijken. ’s Middags zijn we in Utrecht wezen eten met mijn vriendinnetje Melanie. Ze begint mij steeds leuker te vinden. Ik heb nu ook kennisgemaakt met haar pup, maar die is wel lang hoor. ’s Avonds op de bank uitbuiken en nu, moeten we gewoon weer werken.

Één reactie op “Een weekend vol bezoekjes en zwemles”

Geef een reactie