Categorieën
Oban

Een vol en leuk weekend met eieren zoeken

Dat was me een druk weekendje zeg. Een vol programma, eieren zoeken en een date met mijn vriendin.

Vrijdagavond kwam meneer Paul-Johan bier slobberen. Ze zitten dan vaak aan de hoge tafel biertjes te drinken en ik ga er gezellig onder liggen. Dit keer heb ik ze even een poepie laten ruiken, maar dan wel letterlijk. Vanaf toen moest ik in mijn mand gaan liggen van mijn baas.

’s Zaterdagochtend stonden we alweer vroeg op. De baas had het koffertje al ingepakt en ik wist waar we naartoe gingen. Ik stond dus om 10.00 uur al klaar bij de voordeur. Toen de taxi aankwam rijden, stonden we net buiten. Ik wilde de chauffeur dolgraag knuffelen en maakte daar wat vreemde geluiden bij. Uiteindelijk mocht ik chill in de achterbak. Bij de eerste stop moest ik er helaas alweer uit, om plaats te maken voor een rollator. Ik mocht bij de baas voorin instappen en dat is ook altijd wel gezellig. Bij de volgende stop was er een mevrouw die achterin kwam zitten en wel ter plekke verliefd op mij werd. Gek heh! Toen we bij ’t Harde de snelweg afgingen, wist ik het zeker! De baas had niet gelogen. Bij Joya aangekomen, ben ik helemaal los gegaan. Wat ik daar beleefd heb, lees je in Joya haar blog.

Op de terugweg was ik zo moe, ik sliep al voor we de snelweg opreden. Thuisgekomen nog een korte rond en toen mijn mand in. ’s Ochtends wachtte er een verrassing op me. Volgens de baas was het Pasen, dus mocht ik mijn gekookte eitje gaan zoeken. Hij had er 4 stukken van gemaakt en verstopt. Ik had alle 4 de stukken binnen 3 minuten gevonden en opgegeten.

’s Middags zijn we naar papa en mama gegaan. Die waren ineens de afstandsbediening van de TV kwijt en ik weet echt helemaal van niets! Ik ben onschuldig, tot het tegendeel bewezen is. Mijn baas wees hen er op dat hij laatste nog een reserve voor ze gekocht had. We zijn lekker in de tuin gaan zitten waar mijn baas zijn baasjes lekkere biertjes voor de baas gekocht hadden. Ik kreeg ook wat te knabbelen, maar Binky was het daar niet helemaal mee eens. Uiteindelijk heeft mama mijn baas een klein beetje geprobeerd dronken te voeren en te feeden, hij leek wel een plofkip. Zou mooi op een palmpaastak gestaan hebben denk ik. Uiteindelijk via meneer Bram en mevrouw Monique naar huis gegaan, gekeken naar de Belgische mol en toen lekker weer gaan slapen.

Vandaag zijn we echt mega lui geweest. De baas moest even wat werken en voor de rest hebben we op de bank of buiten in de zon gelegen. En nu, nu moeten we weer slapen, want morgen moet de baas weer werken. Mafse.

Geef een reactie