Categorieën
Oban

Ik ga uit logeren en verder …

2 dagen buffelen was het. Normaal krijg ik nog wel eens een dagje rust, maar nu moesten we 2 keer achter elkaar naar Rotterdam. Ik draai daar mijn poot niet voor om, wetende dat ik komend weekend helemaal vrij ben en uit logeren ga!

Vrijdag gaat mijn baas met meneer Martien naar een bandje ergens in Zwolle. Dat is nog verder dan naar Joya, dus voor mij een brug te ver. Hij blijft er dan snurken in een hotel en gaat biertjes drinken, is het plan. Ik hoop voor hem dat hij dan wat minder aan het blaffen is. Sinds hij zijn puffer gebruikt en gestopt is met die snoepjes, hij vreet er ’s ochtends tegenwoordig steeds meer, gaat het volgens mij wel iets beter met hem. Ik win met blaffen altijd nog steeds en zeker ’s avonds of ’s nachts als de baas het voorraam vergeten is om op kier in plaats van kiepstand te zetten. Dan hoor en ruik ik natuurlijk alles. Soms spelen we dan samen voor inbraakalarm.

Maar donderdagavond gaat de baas eten bij zijn mama. Die kan heel goed koken. Daar woont mijn vriendje Bincky en ik mag daar wellicht tot zondag blijven. Misschien haalt de baas me wat eerder op, als ik met hem mee mag naar de kroeg zaterdagavond, maar dat hangt er helemaal vanaf hoe hij zich na vrijdag voelt. Hij zal wel weer met een nieuw huisdier thuiskomen, een kater, zo eentje die ik niet kan vinden en opeten. Ik hoorde zojuist dat Bincky zijn vriend Hunter ook van de partij is, dus we zullen de boel waarschijnlijk gaan afbreken. Helemaal feest is het, omdat er voor de deur een toast festival is. Veel mensen om naar te blaffen denk ik.

De baas heeft me ook vertelt dat we over 2 a 3 maanden naar meneer Hans en mevrouw Tineke gaan in Mondvoort. Zij hebben mij opgevoegd …. Nouja, gevoed in ieder geval en dat ik soms geen bananen in mijn oren heb, is een voordeeltje voor de baas. We gaan ook kijken of we de agenda’s met mevrouw Marijke, een trouwe fan en volgster van me, kunnen langsgaan. Die woont er tenslotte naast. Voor nu is het voor mij al bijna weekend, dus maak er een leuk weekend van allemaal en #proost op Ajax! Ik heb hard geblaft en die schaal, die wil ik wel als waterbak voor in de tuin.

Één reactie op “Ik ga uit logeren en verder …”

Geef een reactie