Categorieën
Joya

Een natuurlijk antimonster bandje en leuke belevenissen!

Hallo allemaal, daar ben ik weer met een blogje van mijn poot. Ik ben de afgelopen weken heel druk geweest en zal jullie mijn belevingen hier samenvatten.

Nu het weer mooier wordt en ik veel buiten speel, heb ik vaker last van bloedzuigende irritante monsterbeestjes. Ik snap ook niet waarom die dingen altijd mij moeten hebben. Toen ik weer met een treurige blik voor mijn vrouwtje stond, wist mijn vrouwtje al hoe laat het was. Ik had weer last van een kleine bloedzuigende monstertjes. Hup, ik liep al naar de bak waar een soort bloedzuigende monstertjes uittrekpen in ligt. Braaf blijf ik zitten en “klick” ding er uit.

Ik was het zat en spoorde mijn vrouwtje aan om een oplossing voor mij te zoeken! Ik wil vrij in de tuin spelen, zonder bedreigd te worden door die stomme bloedzuigende monsters die graag op mijn huid willen zitten.

Na wat Googlen kwam vrouwtje op een “natuurlijke tekenband”. Klinkt beter dan al dat andere spul, dat ik normaal krijg, vond ik. Mijn vrouwtje keek nogal sceptisch naar het beeldscherm en geloofde er in eerste instantie niet echt in. Maar ze besloot: “niet geschoten is altijd mis.”

Vervolgens pakte mijn vrouwtje een meetlint en deed deze om mijn hals om te beoordelen hoe breed ik ben. Maat L had ik nodig vond ze. Vervolgens mocht ik de kleur uitkiezen. Ik dacht aan turquoise, blauw, bruin. Een beetje een indianen kleur. Tja, stiekem voel ik me toch nog steeds een beetje wolf:).

Twee weken geleden kwam de band aan. Hij staat mij super mooi vind ik. Hij zit lekker en ik heb er geen last van. Ook als ik met water speel kan ik hem gewoon omhouden. En weet je? Het is dus natuurlijk ook nog. Niet schadelijk voor mij, het milieu of mijn mensenpuppy’s.

Nu draag ik de band al meer dan twee weken en ik ben er super trots op. Ik heb sinds deze week geen bloedzuigende monstertje meer in mijn huid gehad. Normaal had ik er elke dag wel 1 of twee. Zal het toch werken? Mijn vrouwtje zegt: “wordt vervolgd”.

Mijn anti-tick kralenband.

Waterpret

Verder ben ik de afgelopen dagen heel druk geweest met water. Ik ben en blijf een echte waterhond. Samen met mijn mensenpuppy’s bouw ik mijn park om naar een super cool waterpark! Sproeiers, modder, waterbakken, heerlijk! Ik geniet volop! Zo erg dat ik jullie soms vergeet te vertellen hoe leuk mijn leventje is.

Dus Oban, Joep of wie dan ook. Mocht je graag een zwem/waterdate wensen, dat kan geregeld worden hoor!

Door Joya

Hi, ik ben Joya. Het meest hou ik van spelen en knuffelen met mijn familie. Ik werk daarnaast een paar uurtjes als therapiehond in een logopedie en prikkeltherapie praktijk. Ik help kinderen met durven contact maken, duidelijk praten en weerbaarheid. Ik ben een hond met een missie en vertel er graag over!

Geef een reactie