Categorieën
Oban

Kapotte sensor in mijn alarmsysteem

Mijn baas wordt af en toe steeds vaker boos op mij als ik mijn alarmfunctie even laat horen.

Lig ik lekker boven op de baas zijn rug te pitten, hoor ik ineens een autodeur dichtslaan. Dan moet ik van hem afspringen en mijn alarm aanzetten om hem wakker te maken. Gevolg is dat ik streng toegesproken word en mijn mand in moet. Ik snap er niets van. Ik moet dit hok toch bewaken? Mijn baas vindt dat niet nodig, het mag wel wat minder. Hij denkt dat er een interne sensor bij mij kapot is, waardoor ik steeds vaker om niets aan sla.

Zelfs ’s avonds laat als een buurman van verderop om 00.15 thuis komt, laat ik even weten dat er in dit hok een alarmsysteem aanwezig is. Vanuit zijn mand roept de baas dan dat ik mijn muil moet houden. De laatste tijd loop ik ook steeds vaker mijn surveillance rondjes door het hok. Je weet het maar nooit heh. Daardoor kwam ik er wel achter dat onze voordeur vrij makkelijk open kon. Een flinke duw en je bent binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, dus moet ik wat vaker de voordeur in de gaten houden. Ik kan er niets aan doen dat mijn baas wakker wordt van mijn nachtelijke rondes, iemand moet toch op het hok passen?

Gelukkig komt meneer René de deur maken, zodat ik weer rustig in mijn eigen mand alias de bank, kan blijven liggen ’s nachts. Net zoals ik dat het liefst elke nacht doe. Nu nog even geestelijk voorbereiden. Mijn baas heeft verteld dat vanavond vriendje Sky op bezoek komt. Die heb ik een paar weken geleden leren kennen en we zijn nu al vriendjes voor het leven.

Één reactie op “Kapotte sensor in mijn alarmsysteem”

Geef een reactie