Categorieën
Oban

Wat een weekend

Het was me het weekendje wel zeg. Ben  nog kapot van vrijdagavond.

Vrijdagmiddag begon het met visite van mevrouw Christianne. Ze kwam de baas helpen om allemaal lappen voor de ramen te hangen. Ze noemen dat Raamdecoratie. Dat spul houdt de zon wat beter tegen, dus nu met deze warme dagen voor de boeg, zal dat goed uitkomen. Zij is  gek op puzzelen en toen ze de puzzel opgelost had, hing alles ook zo. Het ziet er mooi uit, volgens anderen.

De baas had het al verklapt, maar onverwacht kwam meneer Freddy gezellig op visite met zijn hondje Sky. Sinds ik hem een paar weken geleden heb leren kennen, zijn wij dikke vrienden. We moesten bij de voordeur even goed kijken of we elkaar nog herkende, maar toen gingen we er op los. De baasjes lagen in de waterbak terwijl Sky mijn 5 liter kalkvrije waterbak leeg slobberde. Dat vond hij denk ik wel lekker. Aan het eind van de avond hebben we zo lomp gespeeld, dat mijn hoofd drijfnat van het kwijl van Sky was, maar dat geeft niet, het was reuze leuk. Na de avondwandeling ben ik als een blok in slaap gevallen.

Zaterdag hebben we een beetje uitgeslapen. Na een rondje door het park hebben we nog even een uiltje geknapt op de bank. We waren allebei een beetje moe. De baas is nog even in zijn waterbak gekropen. Zondag stond mevrouw Melanie al vroeg op de stoep. Na flink met haar te hebben geknuffeld, vond ze het nodig om mijn haren op te zuigen. De baas was ondertussen bezig met zijn stalen ros. Uiteindelijk gingen zij er met zijn tweetjes vandoor en bleef ik thuis achter met een lekker bot. Na een paar uur kwamen ze puffend, kreunend en steunend terug. Ze hadden 18 kilometer gefietst. De baas had maandagochtend nog steeds last van zijn billen. We hebben zondagavond nog even met het baasje van Joya gebeld. Zoals je hebt kunnen lezen, was zij jarig. En de komende dagen, speel ik het dode vogeltje. Het gaat heel erg warm worden, dus doe ik zo min mogelijk.

Één reactie op “Wat een weekend”

Geef een reactie