Categorieën
Oban

Wij zijn toe aan een nieuwe meid in huis

Ik hok nu al bijna een jaar met deze baas, maar ik zou wel toe zijn aan een leuke meid ofzo in huis hoor. Niet alleen voor mijzelf, zodat ik ook eens ergens anders mee kan knuffelen, maar ook voor mijn baas.

Mijn baas is er denk ik ook aan toe. In een 1 op 1 gesprekje hadden we het er laatst over en hij is al heel lang alleen zegt hij. Waarom hij ook hoog nodig toe is aan een nieuwe meid? Hij heeft de laatste tijd veel wisselende contacten in bed, maar het eindigt steeds met ruzie. Dan hoor ik hem weer vloeken, tieren en komt hij weer naar beneden om even wat te drinken. Als ik hem dan even een knuffel geef, is hij weer blij volgens mij, maar 5 minuten later heeft hij weer gedoe op de slaapkamer. Wat blijkt? Hij kan niet tegen muggen. Die beesten vallen steeds hem lastig, dus als hij nou een leuke meid in zijn bed krijgt, vallen ze hopelijk haar lastig en niet hem, dan is mijn baas weer blij en kan hij weer lekker doorslapen. Heb ik ook profijt van, een vrolijke baas. Afgelopen week is hij zovaak lastig gevallen, door die beestjes, hij ligt nu alweer te snurken op de bank.

Voor mij zou het ook leuk zijn, een nieuwe meid in huis. Iemand waarmee ik kan spelen, knuffelen, die mij stiekem kan voeren met lekkere koekjes en zo. Van mijn baas krijg ik momenteel helemaal geen tussendoortjes. Ja, alleen als ik aan het werk ben en het goed doe, dan krijg ik een koekje, uit eigen doos.

De meid die nu bij ons in huis is, daar blijk ik allergisch voor te zijn. Ik heb haar nog niet gezien, wat ze is vergaan tot stof, maar volgens de uitslagen van de bloedonderzoeken, ben ik allergisch voor die huisstofmeid. Dus, kom maar door met een nieuwe meid of teef. Ik kan haar wel aan. Wie meldt zich? Je moet wel een beetje lief zijn voor mijn baas natuurlijk.

Noot van de baas: ik blijk meid niet goed begrepen te hebben. Huisstofmeid is wat anders dan een vrouwelijke schoonmaakster. Ik krijg een nieuwe mand en hopelijk heb ik dan minder last van die huisstofmeid. Ik klapper met mijn oren, krabbel veel en moet veel niezen. Hopelijk ben ik daar straks vanaf.

Één reactie op “Wij zijn toe aan een nieuwe meid in huis”

Zeg maar tegen de baas dat de beste remedie tegen muggen is: Vicks vaporub!! Mijn vrouwtje gebruikt het elke nacht en wordt dan niet lek geprikt. Ze smeert een klein toefje op elke pols en rechterschouder, (die steekt dus boven de dekens uit) en die muggen maken direct rechtsom keert!!! Werkt echt! Wel handig om te weten want het schiet niet op als ze uit hun mand op onze bank gaan liggen. We moeten elkaar toch helpen hè?
Pootje en een lik van Minx🐶

Geef een reactie