Categorieën
Oban

Joya komt echt wel terug

Regelmatig krijg ik de vraag hoe het met Joya is. Ze heeft zelf al even niets meer van zich laten horen. Dit is waarom.

Ze heeft een potenblock, ook wel writersblock op het moment. Haar hok is leeggehaald, deels gesloopt, allemaal nieuwe muren, deuren en kozijnen en er lopen de hele dag door vreemde mannen met gereedschappen door haar hok. Uit veiligheid is ze tijdelijk ondergedoken bij de baasjes van haar baas. Aangezien dat schuin aan de overkant van haar eigen hok is, heeft ze nog wel zicht op haar hok, maar waar ze nu zit, zit ze prima.

Ze hoopt met een paar maanden toch eigenlijk wel weer terug te kunnen naar haar eigen vernieuwde hok. Dan zal zij dikke maatjes worden met de vernieuwde vloerverwarming. En als de baasjes er niet zijn, kan ze helemaal rond het kookeiland op jacht voor wat lekkers. Het zal mij benieuwen of ze straks weet hoe de vuilnisbak open moet. Dat is hier hetzelfde als wat zij krijgt, maar mij is het tot nu toe nog niet gelukt om dat ding open te krijgen. Het deurtje hangt al wel wat scheef hier, maar dat komt echt niet door mij.

Jullie zullen dus even moeten blijven afwachten. Ze komt echt wel weer met een mooi verhaal. Waarschijnlijk met modder vette dikke filmpjes van haar nieuwe hok als dat straks een keer af is. Je mag haar altijd een kaartje sturen.

Geef een reactie