Categorieën
Oban

Albert heeft hoofdpijn

Vorige week heb ik van de baas een nieuw vriendje gekregen, de dierendag hamster voor honden van de Albert Hein. Ik heb hem Albert genoemd, maar hij is nu net als mijn baas afgelopen week was, ernstig ziek.

Gelukkig is mijn baas weer aan het opknappen. Hij had een paar dagen hele hoge koorts en dronk de hele dag corona of zo. Ik hoorde hem laatst nog vertellen dat hij Corona een lekker biertje vond, maar dat virus vond hij maar niets. Het was voor mij dan ook een vrij rustig weekje. Gelukkig heeft onze buurman meneer Harry mij af en toe meegenomen naar het park. Ik denk dat hij iemand mee wilde om te wandelen, maar ik heb hem nergens kunnen betrappen op het doen van een plasje of zo.

Uit verveling ben ik met Albert gaan spelen.  Ik  heb tijdens een potje prooidoden van hem gewonnen, hij beet niet terug. Ik was alleen een beetje enthousiast denk ik, want hij heeft nu een hersenbeschadiging. Dat wil zeggen, hij heeft hoofdpijn, want zijn kop ligt open. Onze lieve buurvrouw Addy gaat Albert straks verzorgen, opereren en kijken of ze hem weer kan herstellen, dan kan ik nog even lekker met hem spelen. Tot die tijd moet ik hem even met rust laten van de baas om te voorkomen dat er ong meer hersenweefsel uit zijn kop komt.

Hebben jullie ook gelezen dat mijn vriendin Joya nu ook op brokken en water zit en moet afvallen? Ze mag niet eens het voer van haar vriendinnetje Lotje opeten. Nou is dat ook een heel klein hondje hoor, dus die kan best wel wat voer missen. Ik heb contact gezocht met de labrafoon, maar die waren gesloten, dus hulp vanuit die hoek hoeven wij niet te verwachten. Ik denk dat Joya en ik binnenkort maar in protest of staking moeten gaan. Wij werkhonden moeten toch goed eten om onze missie te kunnen volbrengen. Nog even de tandjes op elkaar denk ik maar, hopelijk krijgen we dan snel weer wat lekkers van onze baasjes.

Één reactie op “Albert heeft hoofdpijn”

Geef een reactie