Categorieën
Oban

Slapen, slapen slapen …. en slapen

Slapen is bij ons momenteel een thema geworden lijkt het.

Albert slaapt definitief. Zijn hersenbeschadiging heeft buurman Harry vakkundig weten te fixen, maar toen ik met Albert ging spelen, hadden ze toch iets te vroeg gejuicht. Nu had hij een maagbloeding denk ik. Ineens zat er een gat in zijn buik. De buurman zei dat Albert nu overleden is en door hem begraven zal worden. Dag vriendje, het was een leuke week om met je te hebben gespeeld. Uit verveling ga ik maar slapen of zo.

Slapen is wat mijn baas momenteel ook heel veel doet. Je zou bijna denken dat wij luie monsters zijn, maar sinds hij corona gehad heeft, zit er niet zoveel fut meer in bij hem. Even een wandeling met mij is al een opgave. Hij denkt nog steeds de wedstrijd wie het hardste blaft te kunnen winnen af en toe, maar dat ben toch echt ik hoor. Gelukkig heeft hij nog meer pilletjes gekregen van de grote mensendokter en begint hij het blaffen wat onder controle te krijgen, kan ik ook weer eens rustig slapen.

We doen nu dagelijks een wedstrijdje wie het langst kan snurken. Wie er aan het winnen is, weten we eigenlijk niet. Dat komt omdat we beide gewoon veel slapen. Ik hoop wel, ook voor de baas, dat hij snel weer wat energie terug krijgt, zodat we weer langere stukken kunnen gaan wandelen, weekendjes kunnen doorzakken in de kroeg en nog meer leuke avonturen kunnen gaan beleven.

De baas heeft nu niet dagelijks de computer meer aan staan, waardoor ik wat minder vaak blog, maar dat komt echt wel weer goed hoor lieve volgers.

Één reactie op “Slapen, slapen slapen …. en slapen”

Geef een reactie