Categorieën
Oban

korte update

Het is alweer even geleden dat ik mijn poten op het toetsenbord gelegd heb. Noem het een writerspoot of zoiets zegt de baas.

Zoals jullie hebben kunnen lezen is de baas ziek geweest en daar heeft hij vooral ’s avonds nog last van. Als zorgzame hond pas ik dan een beetje op hem. We besloten om ’s avonds de computer of laptop met rust te laten. Dat is goed gelukt al zeg ik het zelf! We hebben elke avond wel met de bal gespeeld of geknuffeld op de bank. Gisteren was mevrouw Melanie op visite en zij heeft het gepresteerd om één van mijn tennisballen over de schutting te gooien. Ben ik lekker mee, want de buren hebben een hele valse gemene kat, die ik graag eens tussen mijn kiezen wil vermalen, maar dat kreng is zo snel, ik red dat niet. Misschien komt dat omdat ik al te veel herrie maak als ik op haar af ren?

We zouden eind van de zomer op visite gaan bij mijn puppypleeggezin. Wellicht weet trouwe volgster Marijke waar haar buren zijn? Mijn baas heeft contact gezocht, maar we horen niets. En het zou toch jammer zijn als ik niet nog even een keertje in mijn oude huisje kon gaan kijken en natuurlijk knuffelen met Hans en Tineke. Als iemand ze gezien heeft, blaf het even door!

Joya is eerlijk gezegd ook liever lui dan moe. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat ze ook weer achter de laptop van haar baasje zou kruipen, maar ik ben alweer vergeten wanneer dat was. Haar nieuwe hok begint nu wel ergens op te lijken. Hopelijk mag ze er voor de kerst weer in. Zouden ze nog even bij ons langskomen om de verhaardag van mijn baas te vieren?