Categorieën
Oban

Slooptocht

OK, dit is de eerste keer dat mijn baas in de buidel zal moeten gaan tasten. Ik ben op sloop tocht geweest en het is me gelukt! Mama was niet zo blij met me.

Dinsdag ging de baas bij papa en mama eten. Uiteraard bracht ik hem daar even heen. Vooraf mocht ik in het park even los rennen. Bij papa en mama aangekomen ben ik gezellig met mijn vriendje Binky gaan spelen. Die blaft eerst de straat bij elkaar, maar als ik dan de speeltjes uit zijn speeldoos pak, dan is de beer los hoor.

Als de grote mensen aan tafel gaan zitten om te eten, moeten wij altijd gaan liggen. Uit oude verhalen begreep ik dat de baas zijn honden netjes op het kleed of in een mand moesten gaan liggen, maar dat is verleden tijd. Ik lig altijd onder de tafel, zo in de weg mogelijk voor de baas zijn voeten. Meestal neem ik een speeltje mee om lekker op te knagen.

Zo ook dit keer, maar dit keer was het geen speeltje, begreep ik later pas. Ik weet ook niet meer of ik het nou van de tafel af gejat heb of dat het van de tafel gevallen is. Conclusie is dat het ding op de grond lag en ik het dacht dat het een speeltje was om te slopen. Tijdens het eten rook de baas onraad. Hij dook onder de tafel, maar ik pakte het speeltje nog meer in mijn bek. Ik moest onder de tafel uit getrokken worden en toen …….. Toen waren de rapen gaar. Ik bleek niet een speeltje, maar de brace voor mama haar hand gesloopt te hebben. Het zag er echt uit als een speeltje. Ik heb netjes sorry tegen mama gezegd en haar een knuffel gegeven. Mijn baas beheerd mijn financiën en heeft gezegd dat ze maar moet doorgeven hoe veel het gaat kosten. Hij zegt dat hij gaat inhouden op mijn eten. Die brace is speciaal op maat aangemeten, dus mama moet nu eerst een afspraak maken. Hopelijk heeft ze voor de kerst nog een nieuwe brace.

2 reacties op “Slooptocht”

Oh nee Oban zie jij niet eens het verschil van een brace en een speeltje? Je had zeker aandacht nodig! Dit gaat je flink wat zakgeld kosten hoor! Arme mama…

Geef een reactie