Categorieën
Oban

Lariekoek is vast lekker

Ik hoor iedereen maar piepen over de energierekening …. Nou, ik heb energie voor 10!

Vanmorgen had de baas eerst even een overleg. Van onder de tafel heb ik het politiekeberaard eens aangehoord en ik kom tot de conclusie dat het allemaal lariekoek is. Waarvan koek het lekkerste en leukste onderdeel is. Aansluitend hebben we thuis een klein slaapje gedaan en tsja, toen was ik weer opgeladen, maar de baas bleef maar telefoontjes krijgen.

Ik vroeg zijn aandacht op een misschien wat lompe wijze, maar dat ben ik. Terwijl hij aan de telefoon was begon ik hem zijn sokken uit te trekken. Toen ik door had dat dit niet de bedoeling was, gaf ik hem zijn schoenen aan. Dat hij ze niet met zijn snuit kan vastpakken snap ik niet, maar leuk vond hij het niet. Hij snapte wel wat ik wilde, even een lekker eind wandelen. Hup, schoentjes aan en naar het park.

Daar heb ik met verschillende honden mogen spelen en rennen. Er was er eentje die wel 3 balletjes bij zich had, omdat hij ze altijd kwijt maakt. Dat is niet zo slim, maar na de 4e keer gooien, snapte ik wat zijn baas bedoelde. Die kan gewoon niet gooien. Wij zagen beide niet waar die bal heen ging en hij lag dusdanig in de bosjes, dat zijn baas er zelf niet in wilde om hem voor ons te pakken.

Vandaag moet het blijkbaar een politieke dag zijn of zo. Net het vragenuurtje gekeken en nu kijk ik naar de stemmingen, terwijl de baas in zijn kantoor bezig is met opruimen. Die man maakt er ook altijd zo’n bende van. Het is niet voor niets dat hij twee keer in de week een schoonmaakster heeft. Die wilde hem zelfs afzuigen en daar had ik een ander idee bij, maar zijn kleding bleek zo vol met mijn haren te zitten, dat ze gewoon de stofzuiger op hem gezet heeft. Ze vond dat hij niet met mijn vachtje aan naar buiten kon. Gelukkig halen voorbijgangers ons nog niet door elkaar. Als ze hem aan gaan spreken met mijn naam, dan moeten we oppassen.

Één reactie op “Lariekoek is vast lekker”

Geef een reactie