Categorieën
Oban

Logeerpartijtje

Anderhalve week geleden kwamen mijn vrienden uit Rijswijk logeren. We hebben er weer een heerlijke beestenbende van gemaakt.

Vrijdagmiddag 6 januari ben ik eerst samen met deze tijgers gaan wandelen in het park om de hoek. Ik heb ze alle leuke plekjes laten zien en tsja, als er 1 hond over de dam is, dan volg ik netjes, dus ook ik heb even mijn pootjes in het water gedaan, maar dat was wel erg fris. Thuisgekomen zijn we lekker afgedroogd en heb ik mijn stoere badjas aangetrokken. Even de brokken naar binnen werken en daarna lui uitbuiken op de bank. Zij mochten ook ineens op de bank, wat ze thuis eigenlijk niet mogen. Onze baasjes gingen uiteten bij mevrouw Mirelle.

Toen zij terugkwamen waren wij alweer opgeladen, maar hun waren moe en voldaan van het lekkere eten. Een snelle avondronde en hoppa, daar lagen ze hoor, in de waterbak buiten. Ondanks hun oplading van het eten, waren ze zo moe, dat ze al op tijd hun mand in kropen. Wij hebben nog samen met mijn baas een cabaretshowtje op de bank liggen kijken. OK, deze foto is niet van dat specifieke moment, maar we hebben hun baasjes ’s ochtends even laten zien hoe we er ongeveer bijlagen met zijn allen rond mijn grote baas.

Zaterdagochtend heeft meneer Eric de tandem van de baas gemaakt. Bandjes opgepompt, dikke billen zadel er op en na een kort proefritje en een bak koffie, zijn we de Doornse bossen ingedoken voor een lange wandeling. De foto’s zeggen genoeg denk ik. Met veel andere hondjes gespeeld en verdwaald, omdat de paaltjes er ineens niet meer waren. Toch teruggekomen bij de auto weer snel naar huis gegaan. Daar hebben de baasjes nog wat gedronken en hebben wij weer even kunnen opladen. ’s Avonds moest ik nog met de baas naar een verjaardag. Dankzij mevrouw Mariska en meneer Patrick hebben wij ’s nachts niet door de regen naar huis gelopen, maar hadden we een lift. Die zondag hebben mijn baas en ik voor dood vogeltje gespeeld.

Geef een reactie