Categorieën
Oban

Valentijn gezocht

Morgen is de dag dat we allemaal heel lief voor elkaar gaan zijn, zei mijn baas. Dat moet ik morgen nog maar eens bekijken.

Ik weet niet wie of wat Valentijn precies is, maar het klinkt wel leuk. Vorig jaar op 14 februari kreeg ik wat lekkers van zowel mama als mijn baas. Maar de baas heeft mij ondertussen verklapt dat we dan heel lief voor elkaar zijn. Als je een vriendje of vriendinnetje hebt, dan ga je misschien wel iets romantisch doen. Romantisch zie ik als chill op de bank liggen tegen een fijn teefje aan, maar die zijn hier niet en Joya woont veel te ver weg om even langs te gaan. Ik geloof dat we pas in maart bij haar op visite gaan. Dat is nog ver weg.

Dus welke lieve leuke gekke trouwe enthousiaste gezellige teef heeft zin om samen met mij morgen op de bank te chillen? Dikke kans dat we samen die dikke baas van me van de bank moeten rollen. Of beter nog, is er ook een mensenvrouwtje die hem romantisch kan vergezellen? Dan hebben wij tenminste de bank voor onszelf. Ja ja, we houden onze pootjes boven de warmtedeken hoor baas.

Geef een reactie