Categorieën
Oban

Feest in de tent

Vandaag was het groot feest! Mijn nieuwe beugel werd geleverd en ineens stond tante Marije op de stoep met wat lekkers en dan heb ik het niet over die vent die ze mee nam!

We begonnen in de chill modus vandaag. Na de ochtendronde lekker snurken op de bank terwijl de baas aan het werk is. Rond de lunchtijd had ik hem al gehoord, de meneer met mijn pakketje. Mijn interne alarmsysteem heeft de hele buurt laten weten dat wij visite kregen! Ik was super blij want dat zware vest van Uday weegt behoorlijk wat en nu kan ik weer lekker ontspannen lopen met de baas achter me, zonder dat ik het tuig voel.

En ’s middags merkte ik indringers op de oprit. Wederom heb ik het interne alarmsysteem aangezet en tot mijn verrassing stond daar ineens tante Marije die helemaal uit limboland gekomen was. Geen idee waar dat ligt, maar het plan was om in onze vakantie bij haar op visite te gaan, maar nu stond ze ineens hier op de stoep. Wat blijkt? Ik had haar nog nooit ontmoet. Wat een leuke mevrouw is dat. Dat wat ze bij zich had ook, dat lekkere hapje voor mij dan hè. Die meneer Roy zoals de baas hem noemde, hing er een beetje bij. Hem kreeg ik nog zo gek om een spelletje te doen met mijn bal. Ze gingen weg, mar de belofte was dat ze snel zouden terugkomen en wat denk je? 2 Uur later stonden ze weer op de stoep en ik heb ze net zo verwelkomt als of ik ze al jaren niet gezien had.

Uiteindelijk gingen ze er wel snel vandoor en ze namen mijn baas mee. 3 uur later kwam hij zonder hun thuis met een super dikke pens en aan zijn glimlach te zien en het rijstkorreltje op zijn T-shirt, durf ik wel te gokken dat hij bij mevrouw Mirelle is wezen eten. Dat schijnt heerlijk te zijn. Ik moet mij daar nog steeds een keer introduceren. Mevrouw Robin en Anouk zijn nieuwsgierig naar me.

Nu moet ik snel gaan slapen want morgen moeten we weer heel vroeg op. We gaan meneer Ties lastig vallen op kantoor in Rotterdam zegt de baas. Snurkse

Geef een reactie