Categorieën
Oban

Ingeruild

De dag waarvan je wist dat hij zou komen. Hij kwam alleen wel erg vroeg. Maar gelukkig heb ik hem vaker gehad. De dag dat ik gewoon hard ingeruild ben voor een blindengeleidetijger.

Zonder excuses werd ik vandaag gewoon geparkeerd bij papa en mama en waarom? De baas wilde verkennen of meneer Mark, zijn collega die op kantoor tegenover hem zit, ook als blindengeleidehond kan werken. Hij wilde alleen liever niet als hond aangemerkt worden, dus is hij vanaf nu de blindengeleidetijger.

Zij moesten zo nodig naar een bijeenkomst in het centrum van Amersfoort. Daar heb je nauwelijks ruimte waar ik even kan rennen of mijn behoefte kan doen. Overal steen en beton. Als ik dan ook nog 6 uur lang in een zaaltje stil moet liggen. Nee, bedankt, dan vind ik het prima dat ik bij papa en mama geparkeerd word. Lekker samen spelen met mijn maatje Binky. Een lekkere wandeling maken met Binky en mama en met papa lekker knuffelen.

Lig ik net samen met papa het sport journaal te kijken, staat die dikzak van mijn baas ineens in de woonkamer. Hij kwam me halen. Zie je wel dat hij niet zonder me kan! Ik heb hem maar veilig naar huis gebracht.

Geef een reactie