Categorieën
Joya

Feestje op ’t Harde maskeren!

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver. Een feestje met mijn vriend stond gepland. Eerder op de dag had ik app-contact met Oban om te overleggen hoe we omgingen met het miezerige weer. Mijn vrouwtje is namelijk erg gesteld op een schone omgeving. Gelukkig keek mijn vrouwtje blij toen ik vroeg of we in ons park konden spelen. Ik gaf Oban de tip om gewoon een korte broek aan te trekken, omdat het warm genoeg was en de deuren naar het park open konden blijven staan…

Mijn familie was nog druk aan het opruimen en stofzuigen, toen de bel veel eerder dan gedacht ging…

Ik denk dat iedereen in de buurt heeft gehoord hoe blij ik was, mijn vriend weer te zien. Baas van Oban had ook zijn beroemde koffer met lekkers mee. Na een hele blije begroeting, bleef ik maar kijken naar die koffer. “Daar zit toch lekkers in?”

Toen de biertjes netjes op een rijtje werden uitgestald, kregen wij ook lekkers. Een heerlijk bot voor Oban en mij. Om onze vriendschap te vieren had baas Ruud zelfs een fles bubbels meegebracht. Mijn vrouwtje kon dan ook heel even meedoen. Altijd goed om vriendschappen te vieren, vinden jullie niet?

Na gezellig geklets, gingen Oban en ik het park in. Het regende maar het was even heerlijk om te rennen en af te koelen. We zijn niet voor niets waterhonden hė? Bij de ingang had mijn vrouwtje een poetsdoek klaargelegd en bij elke binnenkomst kregen we schone poten en een schone buik.

Aan het einde van de middag zette mijn baasje de BBQ aan. Hij had deze keer een heerlijke bavette gemaakt. Oh en wat rook het lekker rond ons huis. Maar ik heb me weten te beheersen en deze keer geen poging gedaan om het vlees van het aanrecht te pakken. Ook ik maak progressie :).

Toen de mensenpuppy’s naar bed gingen, doken mijn baasjes samen met Ruud in een bak met water. Oban besloot onverwachts om de buurt te verkennen en mijn vrouwtje moest achter hem aan. Ik snap hem wel, we hebben ook een hele gezellige buurt! Ik buurt ook regelmatig. Maar niemand kent hem hier, dus moet hij wel een beetje voorzichtig zijn.

Vrouwtje vond het een goed idee om meezingers aan te zetten. Dit kon goed, want er was feest op het dorp. Dat feest maskeerde mooi onze meezinglol. Een week eerdere probeerde men ook een rave te houden door het lawaai van Defqon te gebruiken als maskering. Echter hadden wij meer succes!

Na een paar feestelijke / vrolijke nummers, was het weer tijd om te gaan. Ik heb nog geprobeerd om naast mijn vriend in de taxi te springen, maar helaas, hij moest toch echt alleen naar huis! Tot een volgende keer Oban!

Door Joya

Hi, ik ben Joya. Het meest hou ik van spelen en knuffelen met mijn familie. Ik werk daarnaast een paar uurtjes als therapiehond in een logopedie en prikkeltherapie praktijk. Ik help kinderen met durven contact maken, duidelijk praten en weerbaarheid. Ik ben een hond met een missie en vertel er graag over!

Geef een reactie