Categorieën
Oban

Zwart of blond reizen

Vandaag kreeg ik de Oban fanclub op visite en heb ik een poging ondernomen om zwart te reizen, maar daar werd ik me toch snel even gepakt zeg.

De baas is lekker aan het werken terwijl ik onder zijn bureau een beetje met mijn bot speel en wat lig te maffen. Dan gaat plots de deur openen en komt meneer Larry met twee van zijn mensenpuppies binnen. Die vond ik natuurlijk super interessant, helemaal omdat ik knuffels kreeg. Nog leuker werd het toen ze een tosti gingen eten, maar helaas had de baas mij al snel door en werd ik aan de ketting gelegd. Ik ben gewoon gek op kinderen en tosti’s. Anne en Jasper wilde mij wel meenemen op vakantie. Wie mij dan kon uitlaten? Hun moeder kon dat wel doen.

Aan het eind van de dag liepen we richting het Rotterdam centraal station. Ik merkte dat er een paar poortjes open stonden. Dat was verrekte handig, dan hoefde ik niet te stoppen. Ik loodste mijn baas dan er ook keurig er doorheen en aangezien het het brede poortje betrof, had hij het nog niet eens door, maar die meneer aan de andere kant van het poortje wel. “Mag ik uw vervoersbewijs even zien meneer de blindengeleidehond?” vroeg hij. Ik keek hem wat onnozel aan, keek naar de baas en die zei: “Daar gaat je zakgeld vriend”. Dat klonk niet best, dus draaide ik snel om, gingen we terug door het open poortje, maakte we een u-bocht en via een dicht poortje gingen we het station weer in. De meneer aan de andere kant van het poortje moest heel hard lachen. Gelukkig hadden we nog wel de trein gehaald zonder zwart te reizen, want natuurlijk kregen we controle in de trein.

Geef een reactie