Categorieën
Oban

Gaan we al eten baas

Mama is mijn heldin van de week! Dankzij haar ga ik genieten van een extra gevulde maaltijd.

Ik krijg dagelijks al twee keer een bak met droge brokken. Deze hebben een zalm smaak volgens de verpakking. Ze smaken me prima en doen het ook goed als beloningsbrokjes. Nu mag ik van de universiteit alleen even wat minder eten, want ik ben schijnbaar aan de modder vette kant of zo. Valt reuze mee zegt de dierendokter. Ik zou verwachten dat met al dat omega in die brokken ik prima in balans zou moeten zijn.

Nu heeft de baas gisteren zijn boodschappenbriefje naar papa en mama gestuurd. Die doen op donderdag altijd de boodschappen en nemen onze boodschappen dan ook mee. Ze komen dan altijd ’s ochtends de boodschappen brengen en een bak koffie drinken. Super gezellig, want ik krijg altijd wel even een brokje of staafje van hun. Maar vandaag had mama ook iets voor mij meegenomen! Ik heb vannacht de baas zijn telefoon gestolen en mama een appje gestuurd om haar te laten weten, dat ze ook wel een onsje meer mee mag nemen voor mij. En dat heeft ze gedaan!

Waar ik gokt op 200 gram zalm filet, kwam ze aan met een doos van 600 gram. Super veel natuurlijk. De baas had dan ook maar een gewicht op het lijstje moeten zetten zei ze, dus hij kon er weinig van zeggen. Hij had het appje denk ik nog niet gelezen, maar mama gelukkig wel. De baas liet mij even de bak zien en wat denk je? Ik had meteen mijn tanden er in gezet. Ik wilde die bak met zalm filet wel hebben hoor! Ik moet alleen even wachten. Morgenavond gaan we de salade met zalm eten en dan krijg ik een stukje zalm bij de brokken. Ik kijk er nu al naar uit!

Één reactie op “Gaan we al eten baas”

Geef een reactie