Categorieën
Oban

Feestje vieren

A walk in the park, dat is wat ik vanmiddag ga doen! Dolle pret bij mijn vriendje Syl die gisteren jarig was. Dat moeten we toch even goed vieren!

Sylian is het grote mensenpupje bij mijn vriendin Joya thuis. Haar ga ik dus vandaag ook weer knuffelen en lekker mee door het park racen. De mannen zullen zeker in de buitenkamer naar een andere race gaan kijken, maar dat is slechts de kwalificatie. Ik focus mij wel op wat er op de BBQ komt te liggen.

De baas kwam vanmorgen beneden met een andere tas dan normaal. Hij begon er allemaal lekkers en zijn zwemspullen in te doen. Ik heb gemist dat op de uitnodiging stond, dat je de zwemspullen mee moest nemen. Er stond vast niet op dat je weer veilig thuis zal worden gebracht, maar ik weet dat we toch met de taxi heen en weer gaan. Ik lig nu al bij de voordeur op die beste chauffeur te wachten!

Wat ik verder dit weekend ga doen? Nou, weinig denk ik, want die Max moet weer racen in Zandvoort, dus de baas moet zo nodig alles over formule 1 weer bekijken op de tv. Hij heeft toegezegd dat we morgenochtend nog een flinke wandeling gaan maken voor de race begint. Ik moet toch ook de benen strekken en racen.

Categorieën
Oban

Familie compleet

Ik ben dol blij! Het is mijn baas gelukt om met alle baasjes van mijn zusjes in contact te komen. Ook met Odie en Octa, de zusjes die nu al met pensioen zijn.

De eerste date met Odie staat al in de agenda. 6 September gaan we even samen spelen. Zij blijkt niet heel ver van het werk van mijn baas te wonen. We krijgen zelfs een avondmaaltijd. Ik ben gek op pasta, maar mijn baas zal vast nog wel aan haar baas laten weten, dat ik dan al gegeten heb.

Ik ben ook super blij om wat van Octa te hebben gehoord. Zij is vanwege gezondheidsredenen afgekeurd, maar als huishond doet ze het blijkbaar super goed. Ik hoop dat ze ook mee komt bij de reünie. Die zouden we op 16 september organiseren vlakbij Apeldoorn, maar nu onze mama weer zwanger is en daardoor onze zus Otley er ook niet bij mag zijn, vanwege infectiegevaar, hebben we de afspraak verplaatst naar november, zodat zij er ook bij kunnen zijn. Ik heb er nu al zin in.

Maar eerst ga ik weer bij mijn vriendin Joya op visite komende zaterdag. Haar grote mensenpup is dan jarig, dus we gaan een feestje bouwen. Wij honden noemen dat, de tent afbreken. De weersvoorspelling ziet er niet heel super vet gaaf tof uit, dus als we in het park rond hebben gerend, zullen we er een enorme bende van gaan maken in hun kasteel. Haar baasje heeft toch zo’n automatische robot stofzuigert en dweil ding gekregen, dus klagen hoeft ze niet te doen.

Wat ik verder in deze week vrij gaan doen? Kijken hoe mijn baas aan het opruimen en slapen is en nog belangrijker, voor de voordeur liggen wachten op de bezorger. Ik heb net zelf allemaal nieuwe kauwspeeltjes mogen uitkiezen, aangezien die botten die ik hier had wel erg scherp zijn geworden. Heb er zelfs de baas mee opengereten.

Categorieën
Oban

Familieberichten

De afgelopen week waren er wel heel veel familieberichten die ik graag even met jullie deel. Ga er maar eens lekker voor in de chillstand zitten.

Het is gelukt om met 6 van de 7 zussen en mijn moeder in contact te komen. Alleen met Octa hebben we nog geen contact. Zodra mijn baas de whatsappgroep aangemaakt had, heeft Tika even een appje verzonden naar de baas van Odie en die zit nu ook in de groep. Die blijkt niet eens zo ver van mijn baas zijn werkplek te wonen, dus daar gaan we misschien binnenkort al eens kijken. In de whatsappgroep hadden we bijna een datum om elkaar te gaan ontmoeten. Dit gaan we doen bij Het Leesten nabij Apeldoorn. Dat is volgens Obke een prachtig gebied om te lopen. Otley en Tika zijn daar ook al eens geweest. Een poll gaf zelfs al een datum in september, maar daar stak ons mam een pootje voor.

En dat is dan meteen het volgende goede nieuws om met jullie te delen!!! Ik krijg er weer een berg broertjes en/of zusjes bij, want mijn mama (Tika) heeft weer puppy’s in haar buik! Rond 10 september is ze uitgerekend en tsja, dan is 16 september als dag om te gaan spelen met al je kinderen geen goede optie. Van de universiteit mag onze oudste zus Otley, die bij mama Tika woont, niet met andere honden in contact komen. Dus die zou er dan ook niet bij kunnen zijn. Daarom gaan we dit feestje dubbel vieren zodra de puppy’s van Tika naar de puppypleeggezinnen zijn en er weer rust is. Dat zal naar verwachting in november gaan plaatsvinden.

En over puppypleeggezinnen gesproken …. Mijn maatje Mirko die bij mevrouw Saskia woonachtig is, is vader geworden!!! Wel 10 kinderen heeft hij gekregen. Hij heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt als dekreu van de universiteit. En hoe leuk is het dat één van zijn kinderen, een reutje genaamd Eus, bij Mirko thuis is gaan wonen? Mevrouw Saskia heeft eerst mijn voorganger Uday opgevoed en nu gaat ze Eus opvoeden. Volgens de berichten gaat het heel goed. Als hij heel groot gaat worden, dan noem ik hem reus, maar als het een sukkeltje gaat worden, noem ik hem kneus. De bijnamen zijn al bedacht.

En over papa worden gesproken heb ik nog meer leuk nieuws! Mijn baas is ook papa geworden! Hij wist dit alleen nog niet. Zijn schijnbare zoon stuurde een sms berichtje vanuit het buitenland met de mededeling dat zijn telefoon gestolen was en hij nu een nieuwe heeft met een Nederlands telefoonnummer. Wij wisten niet dat je dat zo in het buitenland kon krijgen. Mijn baas heeft hem een berichtje gestuurd en gevraagd wie zijn moeder is, maar dat wist hij zelf ook niet. Gek verhaal toch? De baas heeft het maar bij de politie gemeld, voordat er straks iemand bij hem aanklopt voor alimentatie. Dan zou ik moeten interen op mijn voer en dat is zeker niet de bedoeling!

En wat ik verder te melden heb? Nou, ik heb gisteren nog even ons hok afgebroken met mijn vriendje Sky en vriendinnetje Storm en dinsdag even bij mijn vriendin Vaya het buitenverblijf op stelten gezet. Lekker lamballen op de bank en hopelijk weer binnenkort bij meneer Harry en mevrouw Addy knuffelen. Die hebben een niet al te best luisterende en niet met andere honden overweg kunnende labradoedel in huis. Dat beest heeft meer het poedelgedrag, het is niet opgevoed. Zelfs mijn baas had wat moeite om hem op zijn plek te krijgen. Ik heb meneer Harry al een paar keer gespot toen hij dat mormel aan het uitlaten was en wat denk je? Het beest ziet er ook niet uit! Nou is het de hoogste tijd om mijn mand, bank, bed op te zoeken. Het blikje hondenbier nog in de kliko en tukken! Dikke poot van mij.