Categorieën
Oban

Familie compleet

Ik ben dol blij! Het is mijn baas gelukt om met alle baasjes van mijn zusjes in contact te komen. Ook met Odie en Octa, de zusjes die nu al met pensioen zijn.

De eerste date met Odie staat al in de agenda. 6 September gaan we even samen spelen. Zij blijkt niet heel ver van het werk van mijn baas te wonen. We krijgen zelfs een avondmaaltijd. Ik ben gek op pasta, maar mijn baas zal vast nog wel aan haar baas laten weten, dat ik dan al gegeten heb.

Ik ben ook super blij om wat van Octa te hebben gehoord. Zij is vanwege gezondheidsredenen afgekeurd, maar als huishond doet ze het blijkbaar super goed. Ik hoop dat ze ook mee komt bij de reünie. Die zouden we op 16 september organiseren vlakbij Apeldoorn, maar nu onze mama weer zwanger is en daardoor onze zus Otley er ook niet bij mag zijn, vanwege infectiegevaar, hebben we de afspraak verplaatst naar november, zodat zij er ook bij kunnen zijn. Ik heb er nu al zin in.

Maar eerst ga ik weer bij mijn vriendin Joya op visite komende zaterdag. Haar grote mensenpup is dan jarig, dus we gaan een feestje bouwen. Wij honden noemen dat, de tent afbreken. De weersvoorspelling ziet er niet heel super vet gaaf tof uit, dus als we in het park rond hebben gerend, zullen we er een enorme bende van gaan maken in hun kasteel. Haar baasje heeft toch zo’n automatische robot stofzuigert en dweil ding gekregen, dus klagen hoeft ze niet te doen.

Wat ik verder in deze week vrij gaan doen? Kijken hoe mijn baas aan het opruimen en slapen is en nog belangrijker, voor de voordeur liggen wachten op de bezorger. Ik heb net zelf allemaal nieuwe kauwspeeltjes mogen uitkiezen, aangezien die botten die ik hier had wel erg scherp zijn geworden. Heb er zelfs de baas mee opengereten.

Geef een reactie