Categorieën
Oban

Waar was ik

Sorry lieve volgers, het is inderdaad alweer even geleden dat ik mijn poten op het toetsenbord van de baas mocht leggen om een verhaaltje voor jullie te schrijven. Er is dan ook de afgelopen weken veel gebeurd, dus ga er maar eens lekker voor zitten.

14 September was mijn verhaardag. Nu verhaar ik dagelijks, maar op deze dag ben ik wel een heel klein beetje verwend. Niet heel veel, want papa en mama en meneer Harry en mevrouw Addy waren, net als veel anderen, mijn verhaardag vergeten. In de appgroep met mijn zussen hebben we elkaar uiteraard wel gefeliciteerd. Twee dagen later zijn mijn vrienden Sky en Stormpie geweest. Ik had ze een kaartje gestuurd met de tekst “Kom je op mijn feestje? Neem de zwembroek van je baas dan mee. Hij zal jullie ook weer thuisbrengen”. We hebben de boel weer lekker op stelten gezet.

Ook heb ik na bijna 2,5 jaar mijn zusje Odie weer gezien. Die woont met 2 schattige puppy’s van kinderen en hun baasjes in het gevaarlijke Rotterdam. We hebben samen met de bal gespeeld en een poging ondernomen de knakworstjes van de puppy’s op te eten, maar dat is mislukt. We kijken allebei uit naar de reünie die hopelijk in november zal plaatsvinden.

Ik ben tussendoor ook even goed ziek geweest. De dierendokter vermoed dat ik wat gegeten heb in het park. Ik zal dit nog bekennen nog ontkennen natuurlijk. Gelukkig gaat het nu weer helemaal goed met me. Ik vrolijk elke keer weer op als de buren stiekem door de poort binnenkomen, omdat meneer Harry dan weer een klusje komt doen. Altijd even een knuffelmomentje en als de kleine kabouter later er achteraan komt, weet ik dat zij altijd wel wat lekkers voor me heeft.

Ook heb ik de kleine Eus ontmoet. Het is een beetje een kneusje, zo noem ik hem, maar we hebben leuk gespeeld. Eus woont bij mijn vriendjes uit Rijswijk. Mirko was echt mega blij mijn baas weer te kunnen knuffelen. Eus is een kruising labrador herder en zal straks hulphond worden.

Het schijnt dat meneer Tinus binnenkort op visite komt. Die man heb ik al heel lang niet meer gezien. Ben benieuwd of hij mij nog wel zal herkennen. Wat ik verder nog ga doen? Zo weinig mogelijk, want ik heb van mevrouw Addy een lekkere kluif met merg gekregen die ik eerst moet leeg eten.

Geef een reactie