Categorieën
Oban

Het aftellen is begonnen

Vinden jullie het net zo super spannend als ik het vind? Het is nog 7 nachtjes slapen. Het aftellen is begonnen. Ik ga met mijn zusjes en mama knuffelen!

Volgende week zondag gaan wij, Tika, Otley, Ona, Olive en Obke met elkaar spelen in Beekbergen vlakbij Apeldoorn. Opus heeft helaas afgezegd en van Octa en Odie zijn we nog niet helemaal zeker of die komen. Ze weten dat het feestje volgende week zondag gaat plaatsvinden.

De baas heeft al allemaal leuke pakketjes voor mijn zusjes samengesteld. Dat zal smullen worden. Mijn pakketje laat hij denk ik thuis, want dat is toch alleen maar extra gewicht en ja, mijn baas is net zo lui als ik dat af en toe ben. Het snuffelbier is zeker van de partij. Heb nog geen wijn voor honden kunnen vinden. Misschien moet ik dat samen met mijn baas gaan ontwikkelen.

Ik ga even lekker dromen over hoe het volgende week zal zijn. Net een wandeling gemaakt, mijn ontbijt naar binnen gewerkt, dus nou is het tijd om even uit te rusten. De baas gaat straks weer lekker met mevrouw Melanie in de grote waterbak buiten zitten, dus dan heb ik ook even echt rust!

2 reacties op “Het aftellen is begonnen”

Geef een reactie