Categorieën
Oban

Het feest is voorbij

De vreetdagen zitten er weer op. Hebben jullie het overleefd? Veel kilo’s aangekomen? Ik wel hoor, het overleven dan. Ben niet aangekomen, maar dat had andere redenen.

Na bijna 2 weken rust, de baas was half bakken dood, kwam er eindelijk weer wat beweging in dat dikke lijf van hem. Hij redde het weer om langere stukken te lopen. Mijn vrienden uit rijswijk vonden het dan ook super leuk dat mijn baas ook mee ging wandelen in de bossen bij Leersum. Jammer van dat bordje over een gesignaleerde wolf, dat hadden we even gemist. We zijn hem of haar gelukkig niet tegen gekomen. Wel een ander groot kalf wat uiteindelijk een hond bleek te zijn, maar 65kg en groot met een hoofdletter g. Daarna in het restaurantje van mevrouw Mirelle lekker lunchen. Wij kregen niks en moesten toezien hoe onze baasjes zaten te smikkelen.

Zondag kwamen er wat vrienden van de baas. Super leuk en gezellig. Ze hadden het over verharen, dat de baas dat nu echt gedaan heeft. Ze noemde hem een oude lul. Ik heb de baas daarna nog even bezig gehouden met mij regelmatig laten uitlaten, aangezien ik wel hele dunne poep bleek te hebben. Daarom hebben we maandag maar niets gedaan. De baas heeft op de bank en in zijn waterbak gelegen. Dinsdag zijn we bij papa en mama geweest waar de familie ook was. Daarna gegeten bij meneer Wilfred en mevrouw Melissa. Bij mijn baas zijn bordje lag een lieve kerstkaart met wat hondenkoekjes. Die meneer Wilfred is van de bezuinigingen. Hij wilde geen geld uitgeven aan een postzegel, zegt m’n baas.

Daarna mocht ik nog bij meneer Freddy in de auto samen met mijn vrienden Sky en Storm, maar die waren het er niet zo mee eens dat ik op de achterbank er bij moest. Uiteindelijk ben ik maar bij de baas gaan zitten. Terwijl ik met Sky gespeeld heb, hebben onze baasjes naar the streamers gekeken. Vandaag is het leven weer begonnen en moet ik ook weer wat werken, net als de baas.

Geef een reactie