Categorieën
Oban

Mijn vakantieadresje is zo slecht nog niet

Wat gaat de tijd toch snel. Ik ben alweer een maand op vakantie en ik heb te horen gekregen, dat ik nog 2 weken langer mag blijven! Daarom toch maar even een verslagje tot nu toe.

Het Geinpark, IJsselbos, Panbos en de A2 plas, het kan hier niet op van leuke uitlaatplekken. Lekker rennen, zwemmen, ravotten met mijn vriend Vester en zelfs gewassen worden tijdens het uitlaten, wie doet dat nou? Meneer Ludo was de schuldige! En wie is er zo maf om telkens weer met mijn balletje te gooien? Das meneertje Jonathan. De harenvreter Rambo rolt elke nacht door de woonkamer om de haren van Vester en mij op te ruimen. Ik ben niet bang voor dat ukkie hoor en zoveel hoeft hij toch niet te doen, want mevrouw Suzanne vind borstelen schijnbaar leuk, de sadist. Ik mis wel een beetje mijn plekje op de bank, dat mag hier schijnbaar niet, heb ik ervaren.

Ik moet het met mijn baas er eens over hebben of wij onze schoonmaakster niet kunnen inruilen voor mevrouw Sandra. Die neemt elke week koekjes voor Vester en mij mee. Ondanks dat ben ik al ruim 2 kilo afgevallen, volgens de weegschaal bij de dierenwinkel. De supermarkt bezorger gaf mij een aai. Normaal krijg ik van de onze wat lekkers. Ik denk dat ik papa en mama ook een beetje mis, net als mijn baasje.

We zijn ook een dagje naar het strand geweest. Ik vind zand en zout water blijkbaar lekker. De eigenaren van de stranttent waar mijn oppassers even wat wilden drinken, vonden dat minder fijn. Ik heb het terras onder gekotst, spuitpoep, je kent het wel. Volgende keer zal ik mijn bek dicht houden tijdens het zwemmen en niet denken dat Vester overal de bal begraven heeft. Iemand moet die balletjes toch weer opgraven als hij ze steeds verstopt?

Verder is het veel chillen, Jonathan vermaken, veel knuffelen, mevrouw Suzanne omver beuken, haar armen kapot krassen, omdat ze de koekjes veel te lang in haar hand blijft houden tijdens apeloefeningen en haar vingers opvreten als ik weer wat lekkers krijg. Stiekem is het best wel een tof oppasadresje. Hopelijk knapt de baas weer snel op, want ik mis hem, papa en mama en de buufjes wel een beetje hoor.