Categorieën
Oban

gezelligheid bij de dokters

Vrijdag komt Brigitte voor het 4 weken bezoek, de controle of ik nog wel een beetje mijn best doe en mij gedraag. Daarom moest ik vandaag even naar de dierendokter om mij te laten wegen.

Nu is het altijd wel gezellig bij de dierendokter, dus ging ik in draf er naartoe. Aangekomen heb ik een poging ondernomen vals te spelen, door mijn voorpoten niet op de weegschaal te plaatsen of mijn kont net over de rand te laten hangen. De assistente vond mij wel een grappig monster. Uiteindelijk keurde ze 29.4 goed als meting. Ik ook, want ik moet onder de 30 proberen te blijven. Laat ik nu net vandaag een lekker groot bot tijdens de lunch gekregen hebben.

Daarna zijn we overgestoken naar de grote mensendokter. Mijn baas moest een prikje krijgen om niet ziek te gaan worden in de toekomst. Wel vreemd dat al die mensen buiten bleven staan in een rij. Ik wilde er omheen lopen en naar de ingang, maar mijn baas vond dat we achteraan moesten aansluiten. Langzaam kropen we steeds verder naar voren. Binnen was het feest, want ik ben er slechts één keer eerder geweest, maar toen heel kort. Alle assistentes wilde graag met mij knuffelen, maar dat stond de baas niet toe. Volgende keer, 1 december komen we weer, dan mag het, dus dames, nog even wachten.

Prik gezet, via de ontsnappingsroute naar buiten. Buiten aangekomen sloot ik maar weer netjes aan achter in de rij, maar nu mocht ik er wel voorbij lopen. Soms snap ik die baas echt niet. Onderweg kwamen we de baasjes en mensenpups van mijn vriendinnetje Peppa nog tegen. Die kinderen maken een lawaai voor 10, ook al zijn ze met5. Thuis een lekkere bak brokken naar binnen gewerkt en liggen chillen op mijn favoriete plekje.

Geef een reactie