Categorieën
Oban

Logeerpartijtje bij Binky

Donderdagochtend, ik snapte er niets van. Mijn baas deed twee maaltijden in zakjes en legde mijn belletje klaar. Wat stond mij te gebeuren?

Ineens een auto op de oprit, dus zo waaks als dat ik ben, blaf ik de baasjes van mijn baas tegemoet en heet ze welkom. Mijn baas is nog aan het werk, dus knuffel ik eerst even met zijn baasjes. Na de uitpaksessie van mijn baas zijn boodschappen, dronken ze koffie met iets er bij wat ik ook wel wilde hebben, maar gevulde koeken zijn schijnbaar slecht voor mij. Na de koffie pakte mama mijn riem en vroeg of ik mee ging. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen, dus ik rende mee, sprong de auto in en toen? Toen stond de baas in de deur opening te zwaaien naar me. Ik ging uit logeren.

Bij de papa en mama van mijn baas aangekomen, heb ik lekker met Binky gespeeld, hun hond. Soms vind ik hem niet zo lief, want dan blijft hij heel gemeen naar me, maar dat is alleen als hij eten krijgt. Dan wil hij het verdedigen, maar die brokken van hem vind ik volgens mijn baas niet lekker, dus die hoef ik toch niet. We hebben professioneel een flos aan stukken gescheurd. ’s Nachts heb ik lekker in de gang geslapen, want ik mocht van mijn baas niet op de bank. Ik ben zelfs niet naar boven gegaan, daarvoor kreeg ik afgelopen week al op mijn kop. We hebben lekker gewandeld, gespeeld en geknuffeld. Die baasjes doen het zo slecht nog niet, dus daar wil ik nog wel een keer logeren. Wel lief dat mijn baas vrijdag ochtend even belde om te horen hoe het gegaan was. Ik mocht ook met hem bellen, maar toen ik de telefoon in mijn bek wilde meenemen, mocht het ineens niet meer. Onze buurman Harry stond ineens op de stoep en nam mij weer mee, naar huis, naar mijn baas.

Thuis gekomen heb ik meteen mijn baas uitgebreid geknuffeld, hebben we met de flos gespeeld, maar gek genoeg pakt hij hem niet net als Binky in zijn bek. ’s Middags heb ik lekker met een kluif op het kleed liggen knagen en toen ik moe werd, ben ik boven op de baas gesprongen en heb ik een poging gedaan om net als hem even lekker te slapen. Lief heh zoals dat er zo uit ziet?

Vanavond ga ik op tijd mijn mandje in. Morgen ga ik naar m’n vriendinnetje in ’t Harde. Joya, maak je borsten maar nat, we komen er aan! De baas heeft een hele hutkoffer bij zich, dus dat wordt morgen uitpakken.

Één reactie op “Logeerpartijtje bij Binky”

Geef een reactie