Categorieën
Oban

Party!!! Mijn baas was jarig

Mijn vriendin Joya schreef er al over, mijn baas was gisteren jarig, hij werd 40 jaar de ouwe man.

’s Ochtends vroeg was daar mevrouw Diny. Die wil altijd even met mij spelen, met de stofzuiger, die ik minder leuk vind. Rond half 11 kwamen de baas zijn baasjes met Jojo, de pup van de zus van de baas. Ze kwamen spontaan een touwtje met vlaggetjes en ballonnen ophangen. Ze prikte ook nog een button op de baas zijn shirt. Daar heb ik later aan gesnuffeld, maar was niet eetbaar zij hij. Na een negatieve coronatest gingen ze weer weg en konden we nog even bijtanken op de bank. Aansluitend hebben we in het park gespeeld, maar er waren geen andere vriendjes.

Na de wandeling kwamen zijn baasjes, zijn zus, zwager en neefje Jojo. Dat is wel een stuiterballetje hoor. Die wil constant knuffelen en spelen, maar daar leen ik mij graag voor. Meneer wilfred bracht het voer voor de baas. Iets met sla, warme kip, koude zalm, het smaakte heerlijk. Ik mocht een stukje sla en een stukje zalm. De kip had te veel kruiden volgens mijn baas.

’s Avonds kwamen mevrouw Marcella, die kende ik nog niet, dus heb mij enorm uitgesloofd natuurlijk. Aansluitend kwamen meneer Chris en tot inboedel omgedoopte mevrouw Christianne, maar die kende ik al en die zie  ik veel vaker. Dit keer had ze haar puppy’s niet mee. Ik heb lekker bij mevrouw Marcella op de bank gelegen, toch één iemand die mij wilde knuffelen. Het was super gezellig.

Eerste kerstdag hebben we uitgeslapen. De baas was een beetje moe. Als butler diende hij mijn kerstontbijt op, gewoon brokken. Ik kreeg later nog een klein stukje van zijn croissantje, maar wat krijg je daar een droge bek van. ’s Middags hebben we gewandeld en geslapen op de bank. Hij ligt nu met zijn luie gat in bad en ik buik eventjes uit. Vanavond komt meneer Erwin nog een sappie doen, maar ik denk dat we op tijd gaan slapen. Mijn baas is nog wat moe. Fijne kerst allemaal.

Één reactie op “Party!!! Mijn baas was jarig”

Geef een reactie