Categorieën
Oban

De beste wensen voor onze trouwe volgers

Iedereen de beste wensen voor 2022. Maak er wat moois van.

Oudejaarsdag was een lekker lui dagje, net als nieuwjaarsdag en vandaag. Veel series op de bank liggen kijken. Af en toe eens terug blaffen naar die vuurpijlen, potten en harde knallen buiten. Tijdens het uitlaten  werd er her en der om ons heen wat klein vuurwerk afgestoken, maar daarvoor haalde ik mijn snuit op. Mijn baas is blij dat ik niet bang ben voor het vuurwerk, maar ’s nachts rond 03.00 uur toen hij mij ging uitlaten, was het stiekem toch nog wel spannend.

We gingen nergens heen, omdat mijn baas eerst wilde ervaren hoe ik reageer op vuurwerk. Volgend jaar gaan we dus wel iets leuks doen denk ik. Er was ook niemand op bezoek, dus hebben we samen op de bank tv liggen kijken. Baas keek, ik sliep. Lastige was wel dat hij mij elke keer wakker maakte als mijn kussen onder mijn hoofd vandaan getrokken werd, alias zijn benen. Hij moest steeds naar de keuken om een bolletje deeg of zo’n appelding te pakken. Ik heb het niet mogen eten, want dat zou te vet zijn. De volgende ochtend heeft hij er zelfs mee ontbeten.

’s Nachts zijn onze lieve leuke ouwe buren nog even een poot komen geven. Meneer Harry dronk een glaasje bubbels. Mijn baas moest toen wel de hele fles verder leeg drinken, want verder kwam er niemand. De volgende avond heeft hij met meneer Erwin nog een flesje weg getikt. Deze dagen zijn we beide wat slaperig. Het dag en nacht ritme is wat verstoord. Daarom ga ik het toetsenbord loslaten en lekker een wandeling maken om daarna heerlijk te tukken op de bank.

Geef een reactie