Categorieën
Oban

Hoog bezoek

Gisteren heb ik na 5 a 6 maanden mijn oude baasjes weer ontmoet waar ik woonde voor ik naar de universiteit ging. Ze hadden een kleine pup bij zich en wat denk je? Dat was gewoon m’n half zusje!

Bij de ontmoeting in de gang was ik nog een klein beetje in de firewallmodus. Dat kleine monster in mijn huis, wie denkt ze wel dat ze is? Maar ineens herkende ik die benen, die mensen … Dit was leuk. We hebben uitgebreid geknuffeld. Ik sprong op en af de bank en rende rondjes van geluk. Ik kreeg lekkere botten en mijn baas iets in een fles. Dat zal ik vast wel weer niet mogen van hem. Mijn half zusje Lopke vond mij als stoere half broer wel super machtig interessant. Ze beet telkens in mijn oren.

Na de koffie en knuffels heb ik ze even laten zien hoe goed ik eigenlijk wel kan werken. Volgens mij waren ze wel erg trots op mij. We zijn even lekker wezen rennen in het park. Daar heb ik mijn half zusje even een klein duwtje gegeven, het water in. Dat was een kleine wraak actie vanuit mij. Ze kwam zelf wel weer op het droge. Thuisgekomen heeft mijn baas nog een mooi aandenken aan hen gegeven, een schilderij waar ik op afgebeeld sta. Omdat ik mij zo gedragen had kreeg ik een lekker bot van mijn baas. Toen die op was ben ik moe, tevreden en voldaan lekker bij de baas op de bank gekropen en in slaap gevallen.

Één reactie op “Hoog bezoek”

Geef een reactie