Categorieën
Oban

Je kan me rug op, alleen dan letterlijk

Gisteren vroeg in de ochtend verklapte mijn baas dat mijn vriendin zou komen. Dat heeft de buurt geweten!

’s Ochtends werd eerst door een aardige meneer dat grote hondenhok opgehaald wat meneer René en de baas vorige week opgezet hadden in de tuin. Blij toe, hoef ik daar niet in te slapen. Daarna snel nog even gedag gezegd bij meneer Robert-Jan, die man met al die flesjes in zijn winkeltje. Dit keer heb ik mij heel netjes gedragen en heb ik niks omgezwaaid met mijn staart.

Daarna heb ik heeeeeeeeel lang voor de voordeur naar buiten liggen staren. Bij elke auto die de straat in kwam activeerde ik mijn alarm. Dat vond de baas minder fijn. Maar uiteindelijk draaide er een auto de oprit op en daar achterin, zat mijn vriendin Joya. We hebben het laminaat bijna afgebroken voor de baas. Na even buiten te hebben gespeeld, kreeg ik de kolder in mijn kop en maakte ik wat duikvluchten over de bank en salontafeltjes. Ik was zo blij dat ze er weer waren.

Terwijl meneer Jurrian iets aan het doen was met een GoPro camera, waren Joya haar baasje en mijn baasje druk om mij een nieuwe jas aan te meten. Een tuigje, waar de camera op geplaatst kon worden. Ik vond het wel een beetje vreemd en weg is mijn privacy, maar voor jullie trouwe volgers doe ik dit gewoon hoor.

Met de camera op mijn rug even bij de buren langsgelopen. Zij herkende Joya nog van toen het een klein puppy monstertje was. De buren hebben mij een beetje uitgelachen. Vervolgens zijn we naar het park gegaan en hebben hier wat vette shots gemaakt. Zie de video. Teruggekomen heb ik mij ontdaan van alle jassen, hebben Joya en ik een bot gekregen en zijn we lekker gaan slapen.

Komende zaterdag ga ik samen met Mirko en Pilou en hun baasjes wandelen in de duinen van Katwijk. We nemen de camera mee en zullen hier ook leuke filmpjes gaan schieten. Binnenkort ga ik jullie laten zien hoe goed ik het doe als ik werk. Mocht er nu weer Corona komen, dan kan mevrouw Brigitte gewoon online zoomen met de baas en een filmpje bekijken hoe ik het doe. Lekker efficiënt toch? Nu zijn we net terug van vriendje Vester en ga ik lekker lui samen op de bank met de baas tv kijken. Het is hondenweer buiten.

Één reactie op “Je kan me rug op, alleen dan letterlijk”

Geef een reactie