Categorieën
Oban

Een brief voor mijn vriendin

Lieve Joya,

Komende zaterdag is het weer feest! We gaan jullie park onveilig maken, het eten proberen te jatten en leuk spelen. Ik heb er super veel zin in. Jij ook?

Mijn baas had het over een berg zand waar we gaan rennen, plonsen en stoeien. De camera is opgeladen, de SD kaart is vervangen en het tuig zit al in de tas. Heeft je baas al zijn Drone opgeladen? Dan kunnen we toffe shots vanaf onze borst, rug en vanuit de lucht  opnemen om er een echte actiefilm van te maken. Ik zal mijn badjas meenemen, zodat jouw baas geen al te vieze bagageruimte er aan overhoud.

Ik hoorde net een audiobericht van je baas dat de lammetjes besteld zijn. Zorg jij voor de afleiding, dan jat ik ze wel van het aanrecht als je baas ze gebraden heeft. Heb jij ze ook nog iets horen zeggen over die eend als voorafje? Dat klonk mij ook wel lekker in de oren. Na spelen op die berg zand zijn wij natuurlijk super moe en hebben we extra krachtvoer nodig. Ik beloof je dat we samen alles delen.

Als onze baasjes in de waterbak dobberen kunnen wij lekker rennen door jullie park. Wellicht kan je me nog wat nieuwe truckjes leren? Ik probeerde vorig weekend een deur open te krijgen, maar met krabbelen is het niet gelukt. Jij hebt hier meer ervaring mee volgens mij. Vorige keer had je de deur ook geopend. Heb jij nog een ballenwerper? Misschien willen die pups van je baas wel met de ballenwerper met ons spelen. Ik kan wel wat lichaamsbeweging gebruiken zegt mijn baas.

De baas heeft de taxi geboekt en de tas is al bijna helemaal ingepakt. Wij zijn er klaar voor. Jij/jullie ook? Tot zaterdag. Lebber van je vriend Oban

2 reacties op “Een brief voor mijn vriendin”

Lieve Oban,

Ik verheug me op jouw komst. Het zal toch wel heel stoer zijn, dat het ons lukt een lekker hapje te pikken! En om deuren open te kunnen maken heb ik zeker nog tips. Weet je? Je moet kijken naar welke kant de deur draait en of er een klip op zit. Ik zal je het morgen laten zien. Mijn vrouwtje was vandaag al druk met tassen, dus ik denk dat ze alles al binnen heeft. We gaan naar een plek waar we heerlijk kunnen ravotten, dus ik zal ook mijn badjas meenemen. Zin in! Tot morgen!

Geef een reactie