Categorieën
Oban

I’ve got to fight for my right to partyyyyyyyyyyyyy

Als je een beetje een leuk weekend wil beleven, moet je er zelf iets leuks van maken. Vrijdagavond hadden we dan ook onderling beraad, mijn baas en ik. Ik plantte mijn scherpe klauwnagel in zijn armen, dus won ik!

Vrijdagavond kwam meneer Erwin een sappie drinken. Toffe peer hoor, maar hij wil mij nooit knuffelen en ik mag niet tegen hem op springen. Maar ik vind hem zo leuk, want hij is zo lang, dus kan ik extra hoog springen. Voor dat springen gaat m’n baas nog maar eens overleggen met mijn dedicated professor Brigitte, als we haar weer zien. Ik heb in de afgelopen week al meerdere T-shirts van mijn baas gesloopt door het springen en blijven haken met mijn nagels. Als hij wil corrigeren, heb ik ineens last van bananen in mijn oren.

Zaterdagochtend zijn we gezellig naar mevrouw Thea geweest. Zij heeft mijn baas liggen kneden en ik mocht lekker met haar knuffelen. Ze vindt mij zo leuk. Daarna zijn we even bij Vaya langs geweest, de hond van meneer Chris en mevrouw Angelique. Ik heb haar oor helemaal ondergekwijlt zo gek ben ik op haar. Ze zat mij de hele tijd uit te dagen, wat ze niet met andere hondjes doet. Ik heb haar knuffels aangeboden om samen mee te spelen en heb onder de hangstoel gelegen. Nog even in de tuin mijn aanwezigheid gemarkeerd en toen, gingen we ineens weg. Meneer Chris moest zijn bier voorraad nog aanvullen en dat is natuurlijk heel belangrijk.

We zijn verder gelopen naar mevrouw Jolanda. Zij heeft een super gespierde tijger, ook wel labrador, Cor, ook wel Corgy genoemd. We hebben samen lekker in de tuin gespeeld terwijl mijn baas met mevrouw Jolanda zat bij te praten. Na een uurtje zijn we doorgegaan naar papa en mama. Daar nog even met Binky gespeeld en hun een dagknuffel gegeven, aangezien zij op vakantie gaan. Zij liever dan ik, met dit hondenweer van de afgelopen dagen.

Thuisgekomen waren we moe, maar voldaan en is mijn baas nog zijn waterbak in gegaan. Ik heb met een lekkere kluif op de mat liggen wachten. Zondag was het echt zo’n dag waarvan je al meteen denkt, dit gaat hem niet worden. Al vrij vroeg miezer en regen. De schoenen van mijn baas waren niet waterdicht, dus heeft hij mij op zijn badslippers uitgelaten. ’s Middags is mevrouw Christianne nog even langs geweest voor de koffie. Die had haar zwemspulletjes mee, maar dat ging hem niet worden zei ik toch al. Aan het eind van de middag ben ik nog even bij meneer Harry en mevrouw Addy een knuffel wezen halen. Ik sprintte van deur naar deur en mijn baas kwam mij achterna met de paraplu. Ik dacht nog, voor 2 deuren verderop een paraplu meenemen? Maar het was wel nodig.

Wat we maandag gedaan hebben? De hele dag op de bank verveeld tv liggen kijken en slapen. Het was zo’n slecht weer, ik had ook geen zin meer om naar buiten te gaan. Het was me het weekendje wel. En mochten jullie trouwe volgens je afvragen waarom Joya zo stil is, haar baasjes zijne hut aan het verbouwen. Zoek maar eens op “Vieze Jack – hut verbouwen” dan heb je een beetje een idee in wat voor puinzooi zij zich bevindt momenteel. We wensen haar sterkte.

Één reactie op “I’ve got to fight for my right to partyyyyyyyyyyyyy”

Nou Oban je zal wel helemaal kapot zijn van zo’n weekend! Ik zou er niet aan moeten denken om van hot naar haar te moeten! Jouw baas moet jou ook je rust gunnen,hij gaat toch ook in zijn waterbak?

Geef een reactie