Categorieën
Oban

labjesmand

Ik weet niet zo goed of ik nou jaloers op mijn baas moet zijn, maar hij zit in de labjesmand begrijp ik uit zijn verhaal.

Hij doet wel stoer als Alva mannetje en wil mijn rol als waakhond in dit hok overnemen, zoveel blaft hij. Mijn neusje moet altijd vochtig zijn, maar zoveel snot er uit die gok van hem komt? Ik heb hem maar even meegesleept naar de witte jassen mevrouw voor grote mensen. Die zegt dat de baas griep heeft en het moet uitzieken. Hij kreeg niet eens een spuitje. Ik heb hem maar weer mee naar huis genomen en dacht hem in te stoppen onder de elektrische deken op de bank, want dan kan ik mooi er bovenop gaan liggen, lekker warm, maar dat ging even niet door. Hij moest en zou iets voor zijn werk gaan doen. Hij bijt net als ik zo nu en dan gewoon door.

Ergens zit ik ook in de labjesmand en ben ik super zielig. Dankzij ene mevrouw Eva van mijn universiteit, ben ik sinds maandag over op andere brokken. Ik mag er nu helemaal niets naast. Dus dat grote bot in de trapkast, dat mag ik nu niet. Dat hondenbier wat in de trapkast staat? Dat mag ik nu niet. Goed moment om van de baas ook maar eens wat af te pakken. Geen bier voor de baas denk ik. Nu denk ik dat hij dat toch even niet hoeft, dus komt mooi uit. Maar met die mevrouw Eva moet ik maar eens een goed gesprek voeren. Over voer gesproken, ik heb alweer trek.

3 reacties op “labjesmand”

Ahgossie baasje ziek! In de lappenmand heet dat.
En jij Oban op dieet pffff,het is nu even niet zo gezellig thuis he.Beterschap voor je baasje en succes voor jou hoor Oban! Liefs mevrouw Ineke!

Ach Obby, je baas zit alleen in de labjesmand als hij in jouw mand ligt. Misschien wil hij wel van mand ruilen. Dat zou wel iets zijn hé?
Gelukkig mag je nog wel sperziebonen. Mag je ook andere bonen? Van die bruine?? Die zijn leuk joh, want elke boon heeft een toon zegt mijn vrouwtje. Nou ja ik hoor ze niet maar je ruikt ze wel en dan wordt ik weggestuurd en ben ik een stinkhond .
Moet je de baasjes zelf eens ruiken als ze ’s morgens beneden konen dan stinken ze zelf ook. Bah wat een lucht! En dan willen ze ook nog met je knuffelen.
Als ik stink moet ik weg. Dat is niet eerlijk.
Kom je gauw weer? Mijn hertebot mag je vast wel. Die wil ik wel met je delen hoor. Dikke lik van Binky

Geef een reactie