Categorieën
Oban

Vreemde snuiter in mijn grote hok

Ik woon nu sinds 21 september bij deze baas en we moeten elkaar nog steeds een beetje leren kennen blijkt. Net als ik, is mijn baas soms behoorlijk harig. Sommige vrouwtjes vinden dat dan kriebelen tijdens het knuffelen, maar daar heb ik geen last van.

Vandaag ging mijn baas even naar boven. Een uur later kwam er iemand van de trap naar beneden, die ik niet direct herkende. Ik begon te grommen, met die zachte G die me aangeleerd is en sprong er op af.

Net voordat ik mijn tanden in dat vet wilde plaatsen, bedachte ik mij dat het wel mijn baas moest zijn en ging ik in de ankers. Hij ging op de bank zitten om zijn poten in schoenen te steken. Ik klom even op schoot en moest hem even besnuffelen. Hij rook wel lekker en had nauwelijks haren meer. Als hij dit maar niet bij mij gaat doen.

Nog voor mijn baas naar de trimmer geweest was, jullie noemen dat een kapper, kwam zijn baasje nog even langs. Die heet “mama”. Ze hielp hem even met de post. Ik heb ook geholpen, door de post naar de keuken te brengen, maar mama vond dat niet goed.

Ik ontdekte dat mijn baas iets van de post op de grond had laten vallen en met mijn stofzuigerskills, wilde ik dat even opruimen voor hem. Bleek het een proefgeurtje te zijn. Dat mocht ik niet opeten van de baas, maar als dank dat ik het bij hem bracht, kreeg ik een spuitje van zijn geurtje in mijn nek. Alle teefjes draaien momenteel voor mij om….

Van mama kreeg ik ook nog een “corrigerende schop onder mijn kont”, zo noemde ze het. Ik mocht niet op het gras in de tuin plassen. Ik zal er aan denken de volgende keer, dat ik boven het putje ga staan.

Na het bezoekje van mama zijn we nog even naar het winkelcentrum gelopen. Ik rennen en mijn baas er achteraan bungelen. Ik kreeg de zoekopdracht “RJ”. Ik weet wel dat ik dan naar een goede vriend van de baas moet lopen, een meneer die allemaal flessen verkoopt. Ik mag daar niet te hard met mijn staart kwispelen in de winkel.

Hij was er niet, dus kocht mijn baas wat flessen en gingen we terug naar huis. Net buiten hoorde ik iemand de naam van mijn baas schreeuwen, dat was RJ! Had ik hem toch gevonden, dus koekje!!!.

Moesten we weer terug de winkel in, want hij had nog andere flessen voor mijn baas. Ze zeggen dat de baas van mijn vriendin Joya dat ook wel zal lusten, maar dat weten we volgende week zaterdag pas. Dan ga ik naar mijn vriendinnetje.

Voor nu kruip ik mijn mand in met een varkensoor, nee niet het oor van mijn baas. Dikke poot.

Geef een reactie