Categorieën
Oban

Veel vrienden, vriendinnen, hondenvriendjes, familie, eten, nog meer eten, drankjes en gezelligheid. Wat was het een gezellig weekend.

Het was me weer een dol druk weekend. Het begon al op donderdagavond.

Donderdag aan het eind van de dag kwam als eerste meneer Chris langs. De baas had voor zichzelf en voor hem nieuwe oortjes besteld. Hopelijk luisteren ze daarmee een stuk beter, dan die bananen in hun oren, denk ik. Vrijdagochtend kwam mevrouw Diny, maar die komt wel vaker, want zij zorgt er voor dat mijn hok aantoonbaar is. Het blijft altijd een spelletje, die stofzuiger! Vrijdagavond kwamen mijn vrienden Sky en Storm met hun baas meneer Freddy gezellig langs. Lekker spelen, botje eten en dollen terwijl onze baasjes aan de tafel pretpalen aan het leeg slobberen waren.

Zaterdagochtend moesten we ons flink haasten. De baas had even de tijd verkeerd ingeschat dat papa en mama ons zouden komen halen. Hij heeft me nog snel uitgelaten en ik moest in formule 1 stand mijn brokken naar binnen harken om direct even in de auto mee te gaan naar papa en mama. Mijn baas moest mama helpen met het loeiding in de gang. Maar aangezien mijn baas nog niet ontbeten had, was mama zo lief voor hem om even een vers eitje te bakken. Hij zat lekker te smullen.

Mama was minder blij toen de baas het alarm per ongeluk ging testen. Dat kreng bleef maar loeien en dan bedoel ik niet mama of Binky. Wij knappe honden stonden er een beetje verbaasd bij te kijken. Eind goed al goed, alles doet het, wel dankzij het wonderkind, de minibaas van Joya, Sylian. Iets met kleurtjes, touwtjes, stroom en dergelijke. Hij wist te vertellen dat we groen en rood moesten gebruiken, al snap ik het nog niet. Daarna zijn we via het grote park lekker naar huis gelopen en hebben we een boek gelezen, denk ik. Het zou ook kunnen zijn dat we allebei even de binnenkant van onze ogen bekeken hebben op de bank.

De baas ging rond voedertijd uiteten bij mevrouw Mirelle in Leersum samen met meneer Douwe. Ik mocht niet mee, dus heb mijzelf vermaakt met slapen op de bank en mijn hertenbot. Ze kwamen met volle buiken weer thuis, dronken nog een bakkie en toen is meneer Douwe alweer naar huis gegaan, maar nog geen half uur later stond daar meneer Erwin op de stoep. Alleen maar gezelligheid dit weekend toch? Wel wat suf, want meneer Erwin bleef meer staan dan zitten, hij had wat met zijn rug. Maar goed dat ik niet tegen hem op gesprongen ben.

Zaterdagavond hebben de baas en ik nog naar Wie is de mol gekeken. Bij Moltalk zijn we samen in slaap gevallen. ’s Nachts nog maar een kort plasrondje gedaan, dan kon de baas zondag uitslapen en dat heeft hij gedaan! Na het ochtendrondje op zondag even lekker ontbeten en toen de voetbalwedstrijd van Ajax geluisterd. Baas luisterde, ik snurkte. ’s Middags was daar mevrouw Melanie, die vind ik super lief want die is wel van het knuffelen. Zij zijn samen in de grote waterbak buiten gaan chillen terwijl ik binnen lekker brokken gegeten heb en nog maar wat geslapen heb op de bank. Ze zijn samen uiteten gegaan, weer bij mevrouw Mirelle. Mijn baas vindt haar of haar eten leuk denk ik. Na het avondeten is ze weer naar huis gegaan en konden mijn baas en ik weer even bijkomen van een beetje vol, druk, maar super gezellig weekendje. Volgende week staat o.a. Katwijk op het programma heb ik vernomen.

Geef een reactie