Categorieën
Oban

Mijn familie

Ik wil vaak graag met alles de eerste zijn, maar met de geboorte is dat net niet gelukt. M’n oudste zus Otley was net even wat sneller. Die bitch duwde mij gewoon aan de kant denk ik. Ik stel jullie graag even voor aan mijn familie.

Mijn papa Doodles komt uit Engeland en mijn mama Tika uit Canada. Ik heb dus niet eens echte Hollandse ouders. Mama woont wel in Nederland, maar waar m’n pa zich verstopt heeft? Geen idee. Als fokhonden woon je nou eenmaal niet samen zegt m’n baas. Maar volgens mij duikt hij gewoon onder om geen alimentatie te hoeven te betalen.

Mijn vader

Op 14 september 2019 zijn mijn zusjes Otley, Ona, Odie, Obke, Olive, Opus, Octa en ik geboren. Ik kwam als 2e tussen Otley en Ona in naar buiten gekropen. Het schijnt dat wij nogal luidruchtig waren. Moet je eens bedenken wat ik in mijn mama’s buik allemaal heb moeten aanhoren met 7 van die meiden! Er is destijds een filmpje van gemaakt en je hoort er toch echt niets van dat wij herrie maken? Weet jij welke hond ik ben in dit filmpje? Je zou me er toch uit moeten kunnen pikken, aangezien ik de enige echte vent ben tussen dit stelletje meiden.

Video van mijn zusjes en ik

Ik ben wel nieuwsgierig hoe het mijn ouders en zussen nu vergaat. Leven ze nog? Waar wonen ze nu? Werken ze ook nog of zijn ze al heel snel gaan luieren? Het lijkt mij tof om eens een gezinshereniging, ook wel een reünie, te organiseren. Ergens zo rond september, rond onze verjaardag. Dan zijn we allemaal al zwaar volwassen, met onze 4-jarige leeftijd. Ken je nou één van de baasjes van mijn zusjes of ouders, laat ze dan ff contact met me opnemen. Ze kunnen een mailtje krabbelen naar oban@snuitboek.nl of reageren op deze blog.

Geef een reactie