Categorieën
Oban

Afgelopen dagen

Sorry trouwe fans van me, ik had even weinig tijd de afgelopen dagen om mijn poten op het toetsenbord te laten rusten, dus bij deze een samenvatting van de afgelopen dagen.

Vrijdagochtend moest ik ineens even aangepakt worden met de borstel, ik kreeg visite. Mevrouw Laura, een net afgestudeerde professor van de KNGF universiteit kwam kijken of ik wel mijn best deed. Ze begon meteen over mijn uiterlijk. Ik zou op mijn baas gaan lijken. Nou, ik heb meer snorharen dan hem hoor en over die buik, hebben we het gewoon niet! Ik moet mij deze week even melden bij de dierendokter om te wegen. Verder vond ze alles verder helemaal prima en mocht ik weer een jaartje mee.

Vrijdagmiddag kregen we ineens mevrouw Christianne met meneer Pim en de mormels op visite. Super gezellig, maar na het drankje gingen ze er vandoor en ik mocht op het hok passen. Ik kreeg als blijk van waardering nog wel even een lekker bot. Toen de baas ’s avonds terug kwam, kon ik gewoon zien en ruiken dat hij in Duiven bij meneer Michael was wezen eten. Dikke pens en iets van saus op zijn T-shirt geknoeid, dus dat heb ik maar even schoongemaakt. Anders ziet het er toch niet uit, een vieze baas achter mij? We zijn nog even bij meneer Harry en mevrouw Addy langsgelopen, want de baas had leuk nieuws te vertellen aan ze over meneer Michael en zijn kleine humpiedumpie.

Zaterdag moesten we al vroeg op om boodschappen te gaan halen. Bij meneer Robert-Jan nog even langs geweest voor broodnodige vitamines en thuis nog even snel de boel aan kant gebracht. Nou, dat deed de baas terwijl ik met mijn nieuwe touw speelde. Tot op heden heb ik deze nog niet gesloopt, waar de schoonmaakster blij mee is. ’s Middags ging de deurbel en daar kwam ze naar binnen gestormd hoor, mijn vriendin Joya. Weten jullie wel, die hond die nooit meer blogt omdat haar bazin haar niet wil helpen. Die heeft het maar druk druk druk met van alles en nog wat, maar even tijd besteden om leuke verhalen over Joya te dichten…… Als jullie een idee hebben hoe we haar weer te bloggen kunnen aansporen? Bij het avondeten waren ze het toetje helemaal vergeten, dus heb ik ’s avonds de baas nog maar een beetje geholpen met het rode fruit opeten.

Zondag zou een chill dagje worden en dat klopt! ,Ik was er alleen niet op voorbereid dat mevrouw Melanie met haar mormel zou langskomen. Ik heb lekker met haar geknuffeld en zij zijn nog even in de grote waterbak gesprongen. ’s Avonds zijn ze bij mevrouw Mirelle gaan eten en dit keer had de baas niet geknoeid, maar ik kon aan zijn pens zien dat hij stiekem een extra stukje speenvarken van haar gekregen had. Hij had het er over dat hij zaterdag met meneer Niels dat weer gaat eten. Zo weet ik dus al wat er komend weekend te wachten staat. Deze week moet de baas gewoon werken, dus kan ik 2 dagen luieren en 2 dagen flink aan de bak.

Geef een reactie