Categorieën
Oban

Checklist afgevinkt, ik ben geslaagd!

Deze week stonden er nog 2 trainingsdagen op het programma. Gelukkig  heb ik tijdens het lopen geen last van mijn afgescheurde teennagel, dus zijn we er weer lekker tegenaan gegaan.

Deze week stonden er nog 2 trainingsdagen op het programma. Gelukkig  heb ik tijdens het lopen geen last van mijn afgescheurde teennagel, dus zijn we er weer lekker tegenaan gegaan.

Eerder had mijn baas met Brigitte al de puntenlijst van de universiteit doorgenomen. Op alles moest hij wel een positief antwoord geven, ik moest hem tenslotte nog naar huis brengen. Vandaag stond het stukje “buitenwegen en fietspaden” op de training. Dat ware we nog niet tegenkomen, dus kon mijn baas nog niet beoordelen. Maar ook die heb ik met een “uitstekend” behaald.

Ik heb heel Wijk bij Duurstede vandaag gezien volgens mij en overal was alles even leuk. Die kleine                         bij meneer Douwe wilde mij wel een koekje geven ….. Ik wilde haar handje wel opeten, maar dat mocht niet. Die ga ik zaterdag a.s. in de auto haar oortjes uitlebberen denk ik als we naar mijn vriendinnetje gaan.

Daarna zijn we helemaal naar de dijk gelopen. Dat is helemaal aan de andere kant van de stad. Het was even een uitdaging om het juiste erf en het juiste huis te vinden. Het is me toch gelukt, want ik doe alles voor koekjes. Stoppen voor een gevaarlijke weg? Geen probleem hoor baas. Ik stop wel als je mij koekjes blijft geven.

 Tussendoor heb ik even in het park mogen rennen en vanavond gaat de baas eten bij zijn baasjes, dus dan kan ik ook daar nog even in het park rondsnuffelen. Voor nu ga ik met een lekker varkensoor horizontaal mijn mand in. Even opladen voor ik straks weer moet werken. Kan die baas ook even zijn middagdutje doen. Hij is zoveel lopen niet meer gewend. En die laatste trainingsdag? Die komt te vervallen, zo’n een goed team zijn wij. Dikke poot.

Geef een reactie