Categorieën
Oban

Feestje vieren

A walk in the park, dat is wat ik vanmiddag ga doen! Dolle pret bij mijn vriendje Syl die gisteren jarig was. Dat moeten we toch even goed vieren!

Sylian is het grote mensenpupje bij mijn vriendin Joya thuis. Haar ga ik dus vandaag ook weer knuffelen en lekker mee door het park racen. De mannen zullen zeker in de buitenkamer naar een andere race gaan kijken, maar dat is slechts de kwalificatie. Ik focus mij wel op wat er op de BBQ komt te liggen.

De baas kwam vanmorgen beneden met een andere tas dan normaal. Hij begon er allemaal lekkers en zijn zwemspullen in te doen. Ik heb gemist dat op de uitnodiging stond, dat je de zwemspullen mee moest nemen. Er stond vast niet op dat je weer veilig thuis zal worden gebracht, maar ik weet dat we toch met de taxi heen en weer gaan. Ik lig nu al bij de voordeur op die beste chauffeur te wachten!

Wat ik verder dit weekend ga doen? Nou, weinig denk ik, want die Max moet weer racen in Zandvoort, dus de baas moet zo nodig alles over formule 1 weer bekijken op de tv. Hij heeft toegezegd dat we morgenochtend nog een flinke wandeling gaan maken voor de race begint. Ik moet toch ook de benen strekken en racen.

Één reactie op “Feestje vieren”

Geef een reactie